Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gáz, ha nincs hobbim?

Nagyon gáz, ha nincs hobbim?

Figyelt kérdés
Igazából semmiben nem vagyok jó, semmihez nincs kedvem, és semmit nem szeretek. Bárki megkérdezi, hogy mit szeretek csinálni/ mi a hobbim nem, tudok semmit mondani, mert még zenét se hallgatok... Kicsit már túl furának érzem magam, hogy ennyire különcködök mindentől... Nem érdekelnek a videójátékok és hasonlók, egész nap csak lézengek, elvagyok. Sportolni se sportolok, igazából csak egy élőhalott antiszociális izé vagyok, aki semmit nem szeret. Hogyan próbáljak egy picit beilleszkedni, vagy nyitni új dolgok felé, ha semmihez nincs kedvem és semmi nem érdekel?
2015. dec. 22. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Akkor a te hobbid a lezenges. Ez nagyon erdekes, probald fejleszteni es masokat is bevonni.
2015. dec. 22. 23:23
 2/11 anonim válasza:
76%
Úgy, hogy kipróbálsz sok dolgot, és biztos megtetszik valamelyik :)
2015. dec. 22. 23:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: A tiéd meg a cinizmus :D

Második válaszoló: Köszönöm, sok mindent kipróbáltam, de valahogy semmi nem fog meg. Na majd igyekszem új dolgokat kipróbálni..

2015. dec. 22. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Neked az a hobbid, hogy nincs hobbid.
2015. dec. 22. 23:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Filmeket tuti szeretsz nézni... De ha mégsem mentőövnek még mindig ott lesz a kvantumfizika! :)
2015. dec. 22. 23:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt hogy a meditálás. Hazamész leülsz oszt meditálgatsz :D
2015. dec. 23. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten a netezés is hobbi..
2015. dec. 23. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtalálod, nekem pl 18 éves korom után alakult csak ki a legnagyobb hobbim, a "barkácsolás". Nagy dolgoknál kezdtem(munkaasztal), majd haladtam kisebbek felé, szenzorok, stb. Most egy arduinoval szórakozok
2015. dec. 23. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bármikor lehet új hobbija az embernek. Nekem az itthoni saját testsúlyos edzés lett. Sosem gondoltam volna... Azért nem jártam sportolni, mert nem vagyok az a társasági ember, a csapatjátékokat sosem szerettem, nem is nagyon van kedvem eljárni sportolni, jópofizni. Ezt az edzésfajtát pedig egyedül is végezheted, nagyon szuper.
2015. dec. 23. 15:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó véleményét adom. Annyi különbséggel, hogy én terembe járok. Eleinte kicsit féltem annyi ember között lenni, aztán egyik pillanatról a másikra megszoktam. Minden percben az órát lesem, hogy mikor mehetek le leközelebb edzeni. :) Természetesen ehhez valami cél is kell, nem elég csak úgy hetente néhányszor lemenni, és lesz ami lesz. Nekem a nagy izomtömeg a célom, de még jócskán messze vagyok tőle. Régen mindenki belém kötött a vézna testalkatom miatt, ez adta nekem a motivációt a változásra. Majdnem 3 hónapja 62 kilóról indultam, most vagyok 72.
2015. dec. 23. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!