Ti megsertodtetek volna ha törött csolimikulast kaptatok volna ajándékba?
Figyelt kérdés
Karácsonyra bíztunk az osztályban és akit huztam mandarin kért és hát ugye egy kg nincs csak háromszáz és ezerötszáz ért kellett venni ezért vettem egy tablascsokit meg egy csolimikulast ami szektort a táskában és úgy adtam oda a csomagot. Ha még nem adom oda, akk meg nem éri el az árát, de így még lehet megsértődött. Ti megsertodtetek volna?2015. dec. 20. 16:13
11/13 A kérdező kommentje:
*paraztam
2015. dec. 20. 22:56
12/13 anonim válasza:
Én tuti vittem volna neki 5 kiló mandarint, már csak azért is, hogy lássam a megrökönyödött képét, amikor beállítok egy zsák gyümivel :D Legközelebb, ha úgy érzed, hogy még venned kellene valamit, akkor az alap ajándékot túlozd el, abból bizti nem lesz sértődés.
13/13 A kérdező kommentje:
de cseppet sem néztek volna hülyének, ha beállítok annyi mandarinnal.:D
2015. dec. 21. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!