Baj, ciki az, ha 17 éves létemre 12 éves lánnyal járok?
Figyelt kérdés
Persze az összejövés szülői beleegyezéssel történt meg. Senkire nincs semmi sem ráerőltetve.2015. dec. 20. 12:35
31/34 anonim válasza:
Egy kicsit fura ebben a korban még.. Persze ha mindketten felnőttek lesztek már nem fog számítani.
32/34 anonim válasza:
Rendesen túl lett ez reagálva.
Amúgy 11-14 éves kori lányok hajkurászása hebefíliának számít, nem pedofíliának.
Ha pedig a jogi hátterét nézzük:
Ha lefeküdnének se lenne büntetendő mindez.
Egyébként a kérdezőnek üzenem, ha alapvetően a 11-14 év közötti lányokra bukik, érdemes lenne pszichológushoz fordulnia.
Ha viszont, ez egy partikuláris eset, akkor nem hiszem, hogy lenne miért aggódni, ahogy előttem is írták már, 5 év korkülönbség, még nem a világ vége, ha 25 leszel, már fel se fog tűnni szinte.
34/34 anonim válasza:
Szerintem meggondolandó. Vnnak szükségleteid és nem hiszem hogy ezt egy 12 évessen kéne "levezetned". Ilyen korú lánnyal járni szerintem nem az hogy gáz inkább bele kell gondolni. Itt előttem sokan írták hogy pedofilía meg ilyenek. KÖNYÖRGÖM NEM MICIMACKÓT NÉZ MERT NEM 8 ÉVES A CSAJ. Szerintem ne tervezz előre vele mert bár te át estél már a "tini"ség nagy részén ő még korán sem. Szerintem még nagyot koppanhatsz a csaj miatt. Te döntésed. Szerintem nem vagy pedofil sem elmebajos csupán mindent megfelelően kéne mérlegelni. Ilyen korban az az 5 év hidd el hogy nagyon erősen fog beszámítani. Barátnőm 14 évesen egy 26 évessel járt. (tudom hogy sokkal nagobb a korkülönbség) és nem jött nekik össze mert a már érett férfi sem tudta "visszafogni" magát és szeretett vonla mélyebb vizekre evezni. Te aki (már ne is haragudj) érdeklődsz most mindennél jobban a szexualitás után (vagy legalább is nem sokára) szerintem nem olyan barátnőre lenne szükséged aki még azt sem tudja hogyan a legjobb védekezni és mik a lehetőségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!