Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek az élete kudarc, annak...

Akinek az élete kudarc, annak mi a kiváltó oka?

Figyelt kérdés
Nekem a figyelemzavar: kiskoromban nem volt diagnosztizálva, csak annyit állapítottak meg a nagyszerű tanítók hogy hülye a gyerek aztán pont. Nem beszélve a sok csúfolódásról a többiek részéről valamint a semmibe nézéstől... Ez pedig a mai napig tart, nem tudok semmire sem odafigyelni, sokszor még beszélgetni is nehéz, nemhogy komplikáltabb dolgot csinálni... Emiatt negatív önkép is kialakult bennem, sokszor gondolok öngyilkosságra is, de a családom miatt eddig még nem tettem meg... Komolyan mondom ez a legrosszabb betegség ami létezik, szerintem a gyerekeket ki kéne vizsgálni még kisebb korukban nehogy ebben a betegségben szenvedjenek, mert ez kihat az egész életükre...

2015. dec. 16. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nekem is van figyelemzavarom,bár orvosnál még nem jártam,ezért nem biztos...és valószínűleg sokaknál kiváltó ok ez is..meg hasonló dolgok,rossz közérzet,környezet,vagy nem tud kibontakozni,nem hagyják,vagy pszichés betegség(nem feltétlenül súlyosra kell gondolni)
2015. dec. 16. 17:05
 2/2 anonim válasza:
Ja, énis ilyesmi vagyok. Rossz tudni , hogy mások is vannak így. :/
2015. dec. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!