Akinek az élete kudarc, annak mi a kiváltó oka?
Figyelt kérdés
Nekem a figyelemzavar: kiskoromban nem volt diagnosztizálva, csak annyit állapítottak meg a nagyszerű tanítók hogy hülye a gyerek aztán pont. Nem beszélve a sok csúfolódásról a többiek részéről valamint a semmibe nézéstől... Ez pedig a mai napig tart, nem tudok semmire sem odafigyelni, sokszor még beszélgetni is nehéz, nemhogy komplikáltabb dolgot csinálni... Emiatt negatív önkép is kialakult bennem, sokszor gondolok öngyilkosságra is, de a családom miatt eddig még nem tettem meg... Komolyan mondom ez a legrosszabb betegség ami létezik, szerintem a gyerekeket ki kéne vizsgálni még kisebb korukban nehogy ebben a betegségben szenvedjenek, mert ez kihat az egész életükre...2015. dec. 16. 16:37
1/2 anonim válasza:
szerintem nekem is van figyelemzavarom,bár orvosnál még nem jártam,ezért nem biztos...és valószínűleg sokaknál kiváltó ok ez is..meg hasonló dolgok,rossz közérzet,környezet,vagy nem tud kibontakozni,nem hagyják,vagy pszichés betegség(nem feltétlenül súlyosra kell gondolni)
2/2 anonim válasza:
Ja, énis ilyesmi vagyok. Rossz tudni , hogy mások is vannak így. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!