Hány Bernadett nevű ismerősötök van? Melyiket hogyan becézik? Hány évesek? És a BELSŐ tulajdonságai milyenek? 17/L
Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 22:07
11/13 anonim válasza:
17 évesen még nagyon korai azon gondolkodni, hogy milyen nevet adj majd a gyerekednek. :D
Egyébként nem névfüggő, hogy milyen lesz a gyerek személyisége. Abszolút semmi jelentősége, meg annak se, hogy hogyan becézed.
Én ismerek Bettit, Dettit, még egy Bettit, Bernit, fiatal, időset, de mindegyikük más. Azt meg úgy is a gyerek fogja eldönteni, hogy melyik becenevét fogja szeretni, kiskorában hívhatjátok akárhogy.
12/13 anonim válasza:
Kettőt ismerek, egyiket nem is, csak nála voltam pedikűröztetni, Berni a beceneve.
Másik a gyerekkori szomszéd, ő mindig is Betti volt.
13/13 anonim válasza:
Én kettőt ismerek, az egyik az osztálytársam és az "osztály nyomija" cím egyetemleges viselője. Nekem mondjuk személy szerint semmi bajom vele, de nem is ismerem, csak ül magában mindig és aktívan semmit tesz, pedig sosem bántotta senki. A másik pedig egy esetleges barátnőjelölt volt még nyáron, de sajnos átvágott, mint sz*rt a palánkon. De azért szerintem jó fej, szeretném, ha lenne még köztünk valami. Például pár száz kilométer távolság, vagy egy b*szott nagy fal megtenné. Sok szerencsét a névválasztáshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!