Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek honnan van karácsonyi...

Nektek honnan van karácsonyi hangulatotok?

Figyelt kérdés

Én tulajdonképpen évek óta nem érzem azt a meghitt karácsonyi hangulatot ami mindenből még a filmekből is sugárzik.

Rengeteget dolgozok, túlórázok is, itthon már semmihez sincs energiám, még nem is díszítettem fel semmit. Fogalmam sincs mikor lesz időm megvenni az ajándékokat, mert néha még hétvégén is be kell mennem. Ma tovább rontotta a hangulatomat, hogy belenéztem a tartalékos tárcámba, és láttam hogy csak pár huszas van benne. Ergó feléltem a tartalékaimat is, az a pár huszas az előző héten felvett fizetésem. :( Utálom a munkámat, hogy 12-16 órában dolgoztatnak 90 rugóért és mellette nincs időm a családomra, a barátaimmal (már amennyi maradt) még annyi se.

Honnan szedjek karácsonyi hangulatot? Nektek van?

2015. dec. 13. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincs.
2015. dec. 13. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az amerikai karácsonyi idillt hanyagold. Ez hülyeség.

Olvass utána, hogy miről is szól nálunk a karácsony és hogy mit jelent az advent :)

2015. dec. 13. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Mitől lenne karácsonyi hangulatom? Mert azt nyomatják a TV-ben, hogy ennek kell lennie? Nem csak most kell normálisabban viselkedni, csak azért, mert karácsony van.
2015. dec. 13. 13:51
 4/12 anonim válasza:
Hat nekem abszolut nincs karacsonyi hangulatom.22L
2015. dec. 13. 13:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincs már elég régóta. 27/F
2015. dec. 13. 14:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem sincs!

26/l

2015. dec. 13. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs karácsonyi hangulatom és a hátam közepére se kívánom a karácsonyt, kínszenvedés itthon az is meg a karácsony és újév közötti időszak is. Ezt az egész időszakot utálom
2015. dec. 13. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem sincs.

24/L

2015. dec. 13. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
2015. dec. 13. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Leginkább a gyerekkoromból maradt még meg, de az tény, hogy az évek alatt kissé kikopott belőlem.
2015. dec. 13. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!