Átlag feletti intelligencia, nulla szociális készség. Autizmus?
Már gyerekként is megmutatkozott, hogy valami nem oké velem. 2 éves korig nem tudtam se járni, se beszélni, utána pedig mintegy varázsütésre.
Már óvodában nagyon jó memóriám és felfogásom volt, egy évvel korábban el akartak küldeni iskolába a tanáraim a csoporttársaimnál.
Viszont a szociális készségeim a nullával egyenlőek. Már gyerekként se tudtam kapcsolatokat teremteni, ha egynél több emberhez kellett beszélnem, nem tudtam megszólalni.
Az iskolában a tanáraim csodálkoztak, hogy mindent máshogy csinálok, máshogy fogom a tollat, máshogy nézem a könyvet, sőt, a matematikai szerkesztéseket is más technikával oldottam meg.
Nagyon jó nyelvérzékem van, 10 nyelvet tanultam, oroszul egy év alatt tanultam meg folyékonyan a nulláról...
Az emberek nagy részével nem jövök ki, nem tudok velük miről beszélgetni. Csak komoly dolgok érdekelnek, és nincs szükségem társaságra.
Állítólag nagyon szép nő vagyok, de emiatt a párkapcsolatok terén se remekelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!