Na ezt már én is megakartam kérdezni!
Szerintem azért, mert az olaszok is hasonlóan temperamentumos, forró vérű emberek.
Egyébként szerintem is tévhit.
"Az romák próbálnak úgy viselkedni mint az olaszok."
Mikor és hol? Nálunk úgy viselkednek mint a barbárok.
A saját primitív szintjükön próbálnak "menők" lenni. És számukra az a menő aki "olasz". Az ótvar c..gány viselkedést próbálják párhuzamba hozni az olasz temperamentumossággal.
Na meg ugye a bűnöző életmód megítélése is némileg másképp működik náluk, a piti bűnöző életmódjukat jellemzik az "olasz maffiózók" életmódjával.
Na meg a többség a putriban kábeltévén nevelkedett (innen a sok Pamela meg Esmeralda). És a tv-ben is, régebbi filmekben mint "kisebbség" az amerikai olasz maffia és a gettós "menő" négerek jelentek meg. Szerintem valahonnan innen vehették át ezeket a "jellemvonásokat".
Például vagy 10 éve mikor felkerültem Pestre, azt hittem beszarok a röhögéstől, mert a legtöbb nyóckeres gettós cigány gettó négernek volt öltözve, fuksszal a nyakában, térdig tolt gatyával és 5XL-es pólóban. Az ő értékrendjükben akkor ez volt a menő.
Na de hogy ne csak a cigányokat szidjam, nem mintha a magyar átlag jobb lenne. Itt is megvolt a zselézett haj, majd szőkített, hidrogénezett haj, aztán a letolt gatya, a Beckham frizura, a rózsaszín póló, az emó és más hülyeségek...Most meg ott vannak a swag yolo-k, az mindennek a legalja. És ahogy tapasztaltam, kisebb nagyobb vidéki városokban ezerszer jobban "divatolnak" az ilyenek mint mondjuk Budapesten ahol van mindenféle ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!