Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnék igazán férfias?

Hogy lehetnék igazán férfias?

Figyelt kérdés

Kezdem úgy érezni hogy nem vagyok igazán férfi,hanem csak egy kisfiú. Alig van szőröm, ezen még dob hogy szőke vagyok, kevésbé magabiztos, stb.

Hogy lehetnék igazán férfias, erőt, magabiztosságot sugárzó?

22F

2015. dec. 8. 10:40
 1/4 Roland G. ***** válasza:
A külső adottságaidon alig tudsz változtatni,viszont a stílusodon,magatartásodon igen.Magabiztosság és határozottság nagyon fontos.Gyakorlás kell hozzá,plusz idő.Beszélgess minél többet,merj lépni olyan dolgokat,amiket eddig nem mertél.Kis bátorságot szedj össze és menni fog.Kerüld a páva hajat meg a feszülős nadrágokat amiket ma hordanak sokan.Lehet,hogy pár csajnak ez bejön,de a többségnek nem szerintem.Nagyon férfiatlan..Egészen máshogy fognak veled bánni ha férfiasan vagy felöltözve.
2015. dec. 8. 10:48
 2/4 anonim válasza:
0%

1. A pénz magabiztosságot ad!

2. Öltözz elegánsan,ha lehet viselj öltönyt és drága órát!

3. Egy MILF barátnő,na az az önbizalom igazi viagrája!

2015. dec. 8. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, semmi gond azzal, hogy te fiúnak érzed magad, vagy hogy mások annak látnak.

A magabiztossággal lehet gond.

Mert a korod, a szőkeséged nem akadály.

A szőr sem. Most úgy is az a divat, hogy ne legyen szőrös egy férfi. :)

Ne akarj idősebbnek látszani. Majd eljön az is a korral.

Most élvezd a fiatalságodat.

Szerintem fiatalabb és idősebb korosztályban is keresgélhetsz. Mert egy 30 éves nőnek ugyanúgy tetszhetsz, mint egy 18 évesnek.

2015. dec. 8. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha férfias akarsz lenni, akkor beszélj keveset, csak a minimálisat, és az is csak a lényegről szóljon. Amit megigérsz, azt tartsd be mindig. Ne hagyd hogy befolyásoljanak, ha mondasz valamit azt gondold is úgy és vállald a következményeivel együtt. Ha gondod van, ne nyavajogj rajta, fogadd el mert a tiéd. Nagyjából ennyi.

A többi csak külsőség.

2015. dec. 8. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!