Mi értelme a luxusnak?
Figyelt kérdés
Általában átlagosan éltem. Mindig volt hol laknom, mit ennem, mit felvennem.
Pár hónapja éltem kicsit magasabb színvonalon, mivel rengeteget dolgoztam, de nem éreztem, hogy most bármennyivel is jobb lenne nekem, csak épp nem volt időm mikor elkölteni, így majdnem 2 havi keresetem pihen érintetlenül a bankszámlán úgy, hogy mindössze 5 hónapot dolgoztam. Külön élek, úgyhogy fizettem lakbért, rezsit, kaját bérletet na meg a saját szükségleteim.
Most épp otthon vagyok, utána már inkább kevesebb órában szeretnék dolgozni, ami mellett nem csak alszok és dolgozom.
Ha nem kell a mindennapi betevőn aggódnom, és kis spórolással ugyan, de jut arra, amit szeretnék, már boldog vagyok.
Akkor miért vágynak sokan mégis a luxus után?
2015. dec. 6. 23:40
11/12 anonim válasza:
Nekem spec azért kell, mert marhára élvezem! ;)
12/12 anonim válasza:
A luxus életmód az igényesség és az intelligencia kombinációjának egyenes következménye. Aki erre a szintre eljutott, az pont a fenti tulajdonságok miatt képes lesz kihasználni a lehetőségeit és élvezni azt. Ha egy csövest felöltöztetsz, megetetsz majd beültetsz egy luxus autó hátsó ülésére, akkor nem fogja igazán érezni a kényelmet/az eleganciát/az apróságokat, mert nem érett meg arra a szintre. Akinek az ölébe hullott a pénz, sokszor nem tud mit kezdeni vele (pl. lottónyertesek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!