Nektek mi a véleményetek a "fogadásból összejövök vele" fiúkról?
Pl. Egyik nap a villamoson látom h egy csaj meg egy fiú egymás kezét fogják, csókolóznak stb. Cukik voltak együtt. A csaj leszállt a villamosról, a fiú meg leült mellém. A csaj üzenetben szíveket küldött neki, meg "szeretlek" feliratokat. (Én így fél szemmel néztem az üzenetet)
A következő pillanatban,a fiu lefotózta képernyőképpel a szivecskés üzeneteket, és elküldte üzenetben a barátainak h MEGNYERTEM A FOGADÁST!
↑
ez megtörtént eset. úgy 3 napja
Én sajnálom szegény csajt mert ő semmit sem tud erről az átverésről.
Nektek mi a véleményetek erről??
Semmit nem gondolok róla.
És szerintem ostobaság ennyiből ítélkezni.
A szavak azok szavak, egy üzenet fényképe csak egy fénykép, a tettek meg tettek.
Mi van, ha pont azért volt ez a fogadás tárgya, mert egyébként is tetszik neki a lány?
Mi van, ha ettől függetlenül szereti?
Mi van, ha együtt lesznek 50 évig?
Akkor szembeköpöd magad, hogy mennyire hülye voltál?
Vannak moslék emberek . Tény.
Az egyik legmoslékabb típus, amelyik mások érzelmeivel játszik. Ez is tény.
De ez a történet qrvára semmire nem bizonyíték.
Lehet, csak egy tizenéves hülyegyerek, aki még nem tudja a helyén kezelni a kapcsolatait, de semmi átverés nincs a dologban, és ettől függetlenül teljesen őszinték az érzelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!