Ha találkoznátok a 1-2-3-4 évvel ezelőtti önmagatokkal, mit mondanátok neki, ő nektek?
3-4 évvel ezelőttinek mondanám hogy legyen már tartásod!!!:D:)
az akkori önmagam meg látványosan meglepődne elsőre hogy milyen izmos lettem:D és büszke lenne hogy álmaink fősuliján tanulunk:D
22/L
Hát a 4 évvel ezelőtti önmagammal szerintem nagyon jól kijönnék :)
Ő csodálkozna hogy már szilikoncicim van, én csodálkoznék hogy neki még nincs :)
Én csak azt mondanám neki hogy csak így tovább :D
24/gondolom kiderült hogy L :)
1 évvel ezelőtti szerintem nagyon megijedne és pár napig nem aludna, ha tudná mekkorát fog fordulni a világ. Én meg kedvesen mosolyognék, és megnyugtatnám, hogy majd meglátod hogy így jobb
2 évvel ezelőtti valószínűleg örülne, hogy nem csak az első, de az összes vizsgaidőszak azóta sikerült
3 évvel ezelőtti is baromi boldog lenne, mert iszonyatosan pánikol éppen az érettségi miatt, most, hogy túl van a szalagavatón, plusz, ahogy már írta valaki, biztos örülne annak is, hogy a piszkafából milyen izmos lesz majd, és nőnek a mellei is normális evéssel :)
4 évvel ezelőtti....te jó ég, az már egy másik világ! Álmai férfija, akiről akkor még csak ábrándozik, álmai egyeteme, sokkal jobb külső, rengeteg új barát, gyökeresen ellenkező világnézet :D a 4 évvel ezelőtti még egy gyerek-kamasz
hogy mondanék-e nekik olyat, amivel megváltoztatnám a múltat, azt nem tudom. Esetleg az 5 évvel ezelőtti önmagamnak megmutatnám hogy hogyan kell normálisan diétázni, hogy ne legyen ostoba és ne sodródjon az anorexia szélére, az biztos hasznos lenne :)
21 L
szerintem igen, büszke lenne rám, bár nem vagyok biztos abban, hogy a régebbi önmagam be tudná látni, hogy miért jó az ahogyan most gondolkozom, és miért nem volt jó az, ahogyan ő
A fiatalabb énemnek megmondanám, hogy tanuljon nyelveket és amint teheti, lépjen le az országból. Felsorolnék pár embert, akiket hanyagoljon és párat, akiket ne.
A fiatalabb énem meg megkérdezné a lottószámokat!
Hogy az eszére hallgasson!
Most nem sínylődnék egy ilyen sz ar kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!