Celebek akik a Facebook-on vagánykodnak a vagyonukkal. Mit gondolsz?
Sok olyan hazai és külföldi celeb vagy sztár van akik a gazdagságukkal kérkednek,ki jobban,ki kevésbé.
Hazaiak közül például Rubint Réka,aki több százezer forintos táskákkal pózol,de mondhatnám "a" berkit is (kisbetűvel),vagy majka,aki több tízmilliós BMW terepjárókkal szelfizik és megkérdezi:"Na,melyiket vegyem meg?"
Amerikába is van pár híres ember,akik a facebook-on posztolják a gazdagságukat.
Sok hazai és külföldi híresség van,akik gazdagabbak,mint a fent említett emberek,de mégsem kérkednek ennyire.
Ez majdnem olyan,mintha az üzennék:"Nézd meg milyen gazdag vagyok,te meg nem"
Mit gondolsz erről?
Csinaljak csak, ha jolesik nekik, engem hidegen hagy :)
Egy "celebet" sem kovetek facebookon, igy ezek nem jutnak el hozzam. Ha veletlenul megis, akkor lerejtem, hogy tobbe errol a profilrol ne lassak semmit.
Nem vagyok kivancsi rajuk, nagy reszukrol azt sem tudom, kicsodak :D
Ezt te sem gondolhattad komolyan, "kedves" első!
Én nem gondolok róluk jót. Mert csak kérkednek, segíteni egy éhezőnek, vagy hasonló, nem segítene. (Tisztelet a kivételnek.)
Nyílván azért teszik ki, hogy reklámozzák...
Semmit nem gondolok róla. Mindennek àra van, nekik sikerült elérni amit szerettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!