Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy állásinterjún olyan...

Ha egy állásinterjún olyan dolgokat kérdeznek, amiket elvileg nem szabad, hogyan reagáltok? Mit mondotok, mit nem?

Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 10:53
1 2
 11/14 elwera ***** válasza:

Vállat vonok és azt mondom: - Nem tudom.

De ezt a választ nem szeretik, mert ebből nem tudnak meg semmit, és akkor lehet hogy nm is vesznek fel.

Arról meg hogy valakit amiatt nem vesznek fel, mert nő, sajnos az állam tehet. A nő nem dolgozik amikor gyesen van, a cég viszont fizeti utána a pénzt, amit nem is tud kitermelni, hacsaknem egy multi.

2015. dec. 3. 19:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez így lehet. Igazából kellemetlenebbekre gondoltam, pl. vallás, szexuális orientáció. Nem feltétlen arra, hogy nem vesznek fel miatta. De mondjuk rákérdeznek. (Nem rólam van szó, csak érdeklődöm.)
2015. dec. 3. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
ilyeneket nem fognak megkérdezni, tilos is.
2015. dec. 3. 23:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Mégis hallani olyat, hogy kérdezik. Kommentekben láttam, hogy sokan írték.
2015. dec. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!