Szerintetek gáz ha huszonhárom évesen -fiú- felveszek egy színes bolytos sapkát? Nagyanyám szerválta, szerintem tuti gyerek holmik közül, de nekem bejön. Képet priviben tudok.
Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 16:47
4/7 anonim válasza:
Az a gáz hogy 23 évesen fiúnak nevezed magad és más véleményére hagyatkozol.Ezt most a legnagyobb jóindulattal írtam, remélem érted.
5/7 anonim válasza:
Az nem gáz, hogy ilyen a sapkád, az se, hogy fiúnak nevezed magad.
A sapka RAJTAD gáz. Hogy érthető legyen:
aki magabiztos, felvesz egy ilyen sapkát, és tesz rá, hogy én mit gondolok, az jó fej ember, vagány arc egy esetleg buta sapkában.
aki szégyenkezve viseli, ami tetszik neki, az meg gagyi.
Érted, ugye? Amúgy cuki (lenne, ha) nagymamádtól kapott dolgot viselsz, és kedves vagy vele. Legalábbis szerintem ez becsülendő egy férfiban.
6/7 anonim válasza:
Küldhetsz képet nyugodtan. Így, hogy nem tudom, hogy, hogy néz ki és feltételezem, hogy nem egy rózsaszínű alapon ábrázol két szeretkező szarvast..ha nem akkor nem az.
Viccet félre téve, ha tetszik neked akkor nyugodtan viseld, főleg, hogy értékes olyan szempontból, hogy szerettedtől kaptad.
Szép estét!
7/7 anonim válasza:
Én őszinte vagyok: ba***á rá, h ki mit gondol (én 23 évesen a kutyámmal járok szánkózni), ha tetszik vedd fel, ha nem tetszik akkor ne. Egyszerű, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!