Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert hagyjak az emberek az...

Miert hagyjak az emberek az olyan dolgokat porosodni amibol penzt csinalhatnak?

Figyelt kérdés

2015. dec. 2. 15:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit, lehet igazad lehet.
2015. dec. 2. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azért mert lusta vagyok letörölni róla a port, lefényképezni, szöveget írni hozzá, ellenőrizni, hogy működik e.
2015. dec. 2. 18:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Sok ilyen "kacatom" meg dolgaim vannak amiket nem adok el. Pedig lenne rá vevő, de a kötődés és az emlékek miatt nem. Meg sok olyan dolgom van ami felbecsülhetetlen számomra és nem adnám el. Lenne az a pénz de annyiért sem.

(Pl.: ritka mozdony makettek, néphadseregből emlék tárgyak amiket örököltem, 105 éves svájci fali óra, sosem használt gyári új IKARUS emblémák, forma 1-es versenyzők aláírásai, Ferencváros bajnok csapat által dedikált labda...meg még pár dolog. Eladhatnám ezeket, de nem teszem. Majd talán egyszer.)

2015. dec. 2. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálam pl. jó pár gyermekkönyv porosodik, amit nem használok. Miért nem adom el? Mert ha gyermekem lesz, akkor lesz jó sok mesekönyve, amikre nem kell majd egy vagyont költenem. És érzelmi töltete is lesz, hogy én is azokat a mesekönyveket használtam kiskoromban.

A játékokra ugyanez vonatkozik.

Más nem nagyon van, ami porosodna és az enyém. Esetleg időszakosan porosodik, pl. télen nem biciklizek.

2015. dec. 3. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!