Miért nincs sikerem a nőknél?
Sztem nincs jo pasi vagy rossz pasi, jo no vagy rossz no. Olyan van, akihez passolsz, es olyan van, akihez meg nem. En lexarnam, mit mondanak,mert nem azt az embert keresem, aki nem akar velem egyutt rlni, hanem azt, aki igen.
Masreszrol ha nincs kemia, akkor nincs. Nyilvsn neked se jon be minden csaj rubint rekatol kudlik juliaig.
Jani117:Én Itt vagyok 35 évesen Azt valahogy én is csak elutasításokba ütközöm.
Én mondjuk alternatívan öltözöm,nem vagyok spontán inkább előre tervező, nem járkálok bulizni a sok drogos és kötekedők miatt. Mondjuk szó kimondó is vagyok ami nem mindenkinek tetszik és megmondom a véleményem ha ez fáj. Kevés barátom van. Én eljárok melóba azt hétvégén csak netezek vagy zenéz hallgatok vagy filmet nézek. Igényes vagyok ki takarítok mindent magam körül rendet tartok figyelek a környezetemre. Azt interneten szoktam ismerkedni és ezek nők foggal körömmel kapaszkodnak az idelájukba és ha valaki meg tetszik rá írok és nem válaszolnak vagy el utasítanak. Pedig semmi baj nincs velem. Szabad időben kerékpározom is sokat vagy le járok strandra vagy épp kirándulni ha olyan a kedvem. És még jó szívű is vagyok. Csak azt az egy dolgot nem fogom érteni. Miért ragaszoknak a nők az ideáljukhoz? De volt olyan eset is amikor egy nő le írta milyen az ideális pasi neki és az ideáljának meg feleltem és rá írtam de még arra sem méltatott hogy rám írjon. Engem valahogy mindig az aranyásó típusúnők találnak be. Azt mikor elkezdek velük ismerkedni akkor minden oké azt mikor eljő jön az hogy pénz kellene akkor már a falra tudnék mászni konkrétan mert akkor esik le hogy csak le akar húzni és nem akar tőlem semmit. Kezdetek kezdetén volt akinek sikerült lehúzni pénzzel de tanultam belőle.
Szerintem valaki engem elátkozott vagy nem tudom. De már nem tudom milyen stílust vegyek fel hogy engem szeressenek a nők. Sajnos vannak testi hibáim is amiről nem tehetek azért nem is merek nagyon személyesen ismerkedni. Pl. A fülem nem szép mert műtötték és elrontották. Jobb Kezemen csak 4 ujjam van mert így születtem hogy a mutató és középső ujjam össze nőtt. Vannak olyan nők akik mondták nekem is aranyos vagyok meg rendes vagyok meg minden de valahogy én sem vagyok nekik úgy szimpi hogy férfiként tekintsenek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!