Miért nincs sikerem a nőknél?
Nem vagyok nagy csajozógép, soha nem érdekelt az ilyesmi, de mindig volt barátnőm.
Alapvetően azt tanácsolom, hogy legyél magabiztosabb és lazább.
"Cuki a kiskutya...." Ezt miért kell? védekező pozíciót veszel fel. Engem is szoktak cukizni, már rájöttem, hogy egy bizonyos típusú nőnek én nem vagyok férfias, más típusoknak pedig igen. Ezért tőlük kapom a cuki vagyok szöveget.
- De aranyos vagy!
- Igen, tudom. Köszönöm! ;)
És ennyi. Vegyél fel egy stílust, amit szeretsz. Külsőre. Figyeljenek fel rád. Én szeretek reggel felkelni, megborotválkozni, megreggelizni, időben elmenni a munkahelyemre, utána elmenni edzésre, otthon főzni, könyvet olvasni, nyugis zenét hallgatni. Szeretem a fémet és az üveget a lakásban és amennyire tehetem, mindenből a legjobbat. Fontos a környezetvédelem, a tisztaság, az igényesség. A személyiségem pedig türelmes, kulturált. Érdekelnek az új dolgok, a veszélyesek is, de utána felveszem az inget és az alkalmi cipőt és élem az életemet tovább.
Persze, ez passzol a munkámhoz is, de nem ez a lényeg,hanem hogy az én személyiségemhez egyszerűen nem megy a lazacsávó meg a csajozógép és nem is erőltetem.
S pontosan olyan lányokkal találom meg a közös nevezőt, akik vonzódnak hozzám és olyanok tartanak cukinak, akiknek ez a "sznob" nem jön be.
Neked milyen az életed, mit csinálsz? Mit szeretsz? Mit nem szeretsz? Mivel töltöd a napjaidat? Ezek alapján kell kinézned és akkor már tudni fogod, hogy milyen lányoknál kell próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!