Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Barátnőm nem akar szexelni...

Barátnőm nem akar szexelni soha, lehet ennek valami hatása ha így is működik a kapcsolat?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem vágyik arra, hogy szexeljen vagy bármi testi kapcsolat is legyen köztünk. Nem is áll szándékában. Húsz éves és még nem is volt soha semmilyen testi kapcsolata.
2015. nov. 28. 17:29
 1/4 anonim válasza:
Szerintem az ilyen lányhoz olyan fiú illik aki ugyanígy gondolkodik mint ő. Ha egy fiú vágyik rá, nem tudja örökké megvonni magától, előbb utóbb félre fog lépni vagy elhagyja.
2015. nov. 28. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem a barátnőd hanem a haverod
2015. nov. 28. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet aszexuális? Én leülnék vele, és átbeszélném az egészet. Nyilván nem akarsz cölibátusban élni, de lehet hogy egy trauma miatt nem akar szexelni, vagy más baja van. Ezt csak ő mondhatja meg.
2015. nov. 28. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok lassan 20 éves lányként,és fogalmam sincs mitől van ez...:D de szerintem akkor nem a barátnőd,vagyis nem a csajod...hanem inkább a barátod az a lány,nem?
2015. nov. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!