Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet kigyógyulni ebből?

Hogyan lehet kigyógyulni ebből?

Figyelt kérdés
Erősen melankolikus típus vagyok és elég zavaró tud lenni.Bár nem mutatom ki,de nagyon hamar felhúznak az emberek akár egyetlen rossz szóval is.Például mikor munkahelyemen dolgozok és egyszer csak a gépem megáll(nem asztali számítógépről beszélek),hívom a szerelőt,majd mikor megérkezik fél órás késéssel csodálkozva kérdezi tőlem,hogy:"Elromlott a gép?".Elborul az agyam,nem értem,hogy mi mehet át egy ilyen ember agyán amikor megfogalmazódik benne egy ilyen kaliberű kérdés.Nyilván nem azért hívtam munkaidőbe mert ma még nem találkoztunk és személyesen akartam köszönni neki.Munkatársam megkínál egy cigivel,visszautasítom majd folyamatosan azon gondolkodom,hogy:"Na te mit akarhatsz tőlem?".Folyton a hátsó szándékot keresem,az okot,mert nem tudom elhinni,hogy mások érdek nélkül tesznek meg bizonyos dolgokat.Depresszió vagyok,mikor nincs amivel foglalkozzak mindig régi sérelmeken pörgök.Magányos vagyok,de nem arra törekszem,hogy szerezzek egy barátnőt,hanem azon gondolkodom,hogy az előzővel miért lett vége.Eleve Ő nyomult rám és nagyon megkedveltem,talán csak azért mert éreztem,hogy törődik velem valaki,majd egyik napról a másikra szakít,azzal magyarázva,hogy nem biztos az érzéseiben.Akkor miért nyomult rám eleve?
2015. nov. 26. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valaki rádnyomul, tetszel neki és még tetszik neki személyiséged. Komolyérzelmek csak bőven késöbb alakulnak ki.

Ehez egy beszélgetés kell olyan emberrel i tudja hogyan kell ezeket kifixálni belőled és eltud látni tanácsokkal, hogyan kéne változz gondolkodás módban.

Tudok ebben segíteni ha szeretnéd, írj.

2015. nov. 26. 09:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Magányos vagy, ez a legfőbb probléma. Csak egy társ oldaná meg, valaki akivel tervezhetsz a jövőre nézve.
2015. nov. 26. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!