Irigylem a gazdagokat mert azok mindent megtehetnek/megvehetnek. Más is így van ezzel?
Tehát az életem egy nagy nulla, se barátaim, se barátnőm, sőt életem sincs. És ez mindig is így volt, sosem szerettek engem, még a szüleim se, inkább a testvéremet szerették jobban. Az iskolában szivattak, most lett nemrég munkahelyem, de ott is már szivatnak, szóval a régi nóta megint... DE! Ha gazdag lennék, mindez megváltozna! Az ellenségeimet elintézném könnyen, megvehetném a legjobb autókat, legjobb ételeket ehetném, lehetne barátnőm és folytathatnám a végtelenségig...
Utószó: aki azt mondja hogy a gazdagság nem jó, meg hogy a gazdagoknak is vannak gondjaik annak azt mondom, hogy itt vagyok például én tele gondokkal (nincsenek barátaim+ismerőseim+csóró+gyomorideg+rezsi), de ha gazdag lennék, akkor is lenne gond az igaz, DE legalább pénzem is lenne és feledtetni tudná a gondokat...
"a gazdagság lóf-szt nem ér, mikor a világ másik felének meg miattad nincs mit ennie."
Ez meg milyen beszólás már? Vésd eszedbe: ilyeneket azok terjesztik akiknek nincs sok pénze és ilyenekkel meg hasonlókkal nyugtatgatják magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!