Miért viselkedik így?
Volt egy bonyolult kapcsolatom. Nagyon erős volt a szenvedély, kellemes volt vele lenni, de nem egyeztünk sehogy sem, így jobbnak láttuk a kapcsolatunkat lezárni.
Sokszor nem értettem a viselkedését, mert mikor szakítottunk szidott, utálkozott rám, de nyilván ez érthető. Szerettem volna jóban maradni vele, mert úgy éreztem ez a kapcsolat csak párkapcsolatként nem működik, de emberileg szeretjük egymást. Majd 6 hónapig egyáltalán nem beszéltünk, amikor írt, hogy hiányzom neki (ekkor nekem már volt másik kapcsolatom) azt mondta ez nem zavarja, csak legyünk jóban ahogy én akartam eddig, barátokként. Nagyon örültem neki, hogy ismét hallhatok róla. 1 hét telt el és most minden elérhetőséget megszakított velem, azt mondja utál és tudni sem akar róla. Semmi rosszat nem mondtam, nem tettem. Vajon mi ez a viselkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!