A felnőtt kori cumizás szégyen? És ha igen miért?
Kérdező lehet h külföldön élsz, de angolul biztos nem tudsz, amit linkeltél az alá ugyanis az van írva, hogy beszéd- és fizikoterápiás célokkal használják....
Szóval ha nem bénult le a fél fejed,vagy nem kezdtek sorvadni a szájad izmai, akkor ez bizony nem neked készült, egyáltalán nem hobbydolog.
Te ffi létedre szeretsz cumizni? Homokos vagy?! :D
Én nem szeretek - bénázok csak -, ez van, a barátom meg majd megérti.
Én egyáltalán nem írtam negatív választ.
(Bár lehet h áll valaki hasonló százalékon, mint én. Ráadásul kivételesen véletlenül a "nem hasznos" helyett "hasznos" gombot nyomtam az egyik hozzászlásra.)
Valóban, nem először szajkózom a gyakorin, h mennyire káros a dohányzás, ami a gyerekkori pszichés orális fixációból ered, pl mert olyanfajta káros divat terjed évtizedekm óta, mint pl csak féves korig szoptatni egy csecsemőt...
Ami kapcsán tudatában vagyok, h ezen esetek egy részében nem szándék, hanem akadály az oka, pl az anya munkába állása, de elég sok nő divatból sürgeti a hozzátáplálást, és haramosan ezt követően a természetes szoptatás leállítását, vagy kényelemből, mert fogzik a baba.
Ez az oka annak, h tele van pszichés orális fixációval az emberiség (a felnőttek) legalább egy harmada, amiről nem tehetnek ők, hanem az okozóik, a fente említett divatot követő anyák, elsősorban, valamint a társadalmi-gazdasági téynezők, melyek miatt kénytelen az amúgy jó szándékú anya felhagyni a természetes szoptatással, idő eltőtt.
Persze nyájszellemben együtt bégetik sokan a merev társadalmi normákat, ellenben én tudomásl veszem, ha egy felnőtt szopja az ujját, vagy cumizik, akár titokban, akár nyíltan.
Mert valóban, ahogy a kérdező is írja: semmiféle káros oldala nincs -a cuminak gyerekkorban van viszont pár hátránya is, az előnyei mellett, mert gyakran kiejti a szájából a gyerek és piszkos lesz-, míg a dohányzással mind a saját, mind pedig mások egészségét károsítják - a dohányzás OKA MEG UGYANAZ, mint a felnőttkori ujjszopásnak, cumizásnak.
(Az esetek kisebb részében egyéb oka is van, ezt most nem részletezném.)
Aki meg a homoszexualitásra utal, az vajon az orális szexet kedvelő hölgyeket is homokosnak tartja?? "Érdekes" felfogás...
Az is furcsa "logika", ha miután valaki belátta, hogy a nők részéről a pénisz szájba vétele norális, elfogadható, é a nők, férfiak többsége természetes módon kedveli ezt, akkor vajon miért volna beteges az, ha egy férfi is szereti tenni ugyanezt...? Legfeljebb utóbbi már valóban homoszex, vagy biszex. Na és? Aki viszont ehelyett, vagy emellett dohányzik, az jobb, ha elgondolkodik saját magán, és hogy kivetíti a saját hibáját másokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!