Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Cigány csaj ellen mennyi...

Cigány csaj ellen mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
17/f egy 15-18 éves cigány csaj ellen mennyi az esélyem ha összeveszünk? Keményen nekem ugrana? Az utcán ahol nem tud hívni senkit.....Mire számítsak? Mit csináljak vele?

2015. nov. 18. 21:35
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Azért ne becsülj le sosem egy csajt se, mert nem tudhatod, hogy mire képes. Lehet, hogy nem néznéd ki belőle, de olyan erő van a karjában, hogy el sem hiszed.

Engem egyszer megszorított a kezeivel egy csaj, és már én kértem, hogy hagyja abba, mert annyira fájt.

A lábaikról meg nem is beszélve. Nem hittem a szememnek, hogy milyen erősek a lábai, pedig ő "csak" hobbi szinten járt karatézni...

Szóval szerintem nagyon gondold meg ezt a bunyót vele, főleg úgy, ha ott lesz mellette a két barátnője is.

De úgy látom nem félsz, csak mondom nehogy meglepődj, ha esetleg majd nem bírnál el vele...

De persze lehet, hogy csak a szája nagy, és valójában gyenge, ezt nem lehet tudni így látatlanban.

2015. nov. 20. 08:27
 52/59 anonim ***** válasza:
A cigány csajok jellemzően nem tanulnak küzdősportokat. Többnyire inkább csak szájhősködnek és ha verekedésre kerül sor akkor is inkább össze vissza hadonásznak, karmolnak, harapnak, esetleg sörösüveggel fejbe vágnak. Nyilván elég kellemetlen ellenfelek de aki valamennyire jártas a küzdősportokban elég gyorsan lerendezi az ilyen ellenfelet.
2015. nov. 23. 22:13
 53/59 anonim ***** válasza:

Szerintem a csajok jellemzően nem tanulnak küzdősportot.

Viszont általánosságban ha egy magyar és egy cigány csaj verekszik (ahol egyik se kungfumester) 100 esetből 99-szer a cigány lány kerül ki győztesen.

2015. nov. 24. 09:06
 54/59 anonim ***** válasza:
Ja igen, és még akkor is így van, ha nem a gyenge magyar csajokat vesszük alapul, hanem azokat akik magyar viszonylatban erősnek számítanak....
2015. nov. 24. 09:07
 55/59 anonim ***** válasza:

Hát azért az szerintem erős túlzás, hogy 100 esetből 99-szer a cigány csaj győz. Főleg egy magyar viszonylatban erősnek számító csajjal szemben.

Meg azt is számítsd hozzá, hogy a magyar csaj azért többnyire vigyáz arra, hogy ne okozzon maradandó sérülést a másiknak, míg a cigány csajok ezzel nemigen törődnek.

Ha minden magyar csaj is így tenne, akkor még kiegyenlítődöttebb lenne a különbség köztük.

2015. nov. 24. 16:53
 56/59 anonim ***** válasza:

Jó persze erős túlzás, de mégis van igazság alapja.

Az viszont megint igaz hogy jóval kevesebb különbség lenne ha a magyar csajok is ugyan olyan vehemenciával harcolnának. De ha egy "szinten" van egy cigány és egy magyar csaj (súlycsoport, dominancia, erő stb.) akkor még mindig a cigánycsajok kerülnek ki általában győztesen. Legalább is felénk én így tapasztaltam.

2015. nov. 25. 15:20
 57/59 A kérdező kommentje:
igaz hogy szivesen "céloznak"a fiúk lába közé?
2015. nov. 25. 16:34
 58/59 anonim válasza:
Szia,en is egy cigany lany vagyok,es nem tudnek senkit se megutni,meg akkor se ha fojton mondom...
2015. nov. 26. 14:43
 59/59 A kérdező kommentje:
lehet, hogy te nem, de egy-ketten igen
2015. nov. 26. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!