Cigány csaj ellen mennyi esélyem van?
Azért ne becsülj le sosem egy csajt se, mert nem tudhatod, hogy mire képes. Lehet, hogy nem néznéd ki belőle, de olyan erő van a karjában, hogy el sem hiszed.
Engem egyszer megszorított a kezeivel egy csaj, és már én kértem, hogy hagyja abba, mert annyira fájt.
A lábaikról meg nem is beszélve. Nem hittem a szememnek, hogy milyen erősek a lábai, pedig ő "csak" hobbi szinten járt karatézni...
Szóval szerintem nagyon gondold meg ezt a bunyót vele, főleg úgy, ha ott lesz mellette a két barátnője is.
De úgy látom nem félsz, csak mondom nehogy meglepődj, ha esetleg majd nem bírnál el vele...
De persze lehet, hogy csak a szája nagy, és valójában gyenge, ezt nem lehet tudni így látatlanban.
Szerintem a csajok jellemzően nem tanulnak küzdősportot.
Viszont általánosságban ha egy magyar és egy cigány csaj verekszik (ahol egyik se kungfumester) 100 esetből 99-szer a cigány lány kerül ki győztesen.
Hát azért az szerintem erős túlzás, hogy 100 esetből 99-szer a cigány csaj győz. Főleg egy magyar viszonylatban erősnek számító csajjal szemben.
Meg azt is számítsd hozzá, hogy a magyar csaj azért többnyire vigyáz arra, hogy ne okozzon maradandó sérülést a másiknak, míg a cigány csajok ezzel nemigen törődnek.
Ha minden magyar csaj is így tenne, akkor még kiegyenlítődöttebb lenne a különbség köztük.
Jó persze erős túlzás, de mégis van igazság alapja.
Az viszont megint igaz hogy jóval kevesebb különbség lenne ha a magyar csajok is ugyan olyan vehemenciával harcolnának. De ha egy "szinten" van egy cigány és egy magyar csaj (súlycsoport, dominancia, erő stb.) akkor még mindig a cigánycsajok kerülnek ki általában győztesen. Legalább is felénk én így tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!