Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Cigány csaj ellen mennyi...

Cigány csaj ellen mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
17/f egy 15-18 éves cigány csaj ellen mennyi az esélyem ha összeveszünk? Keményen nekem ugrana? Az utcán ahol nem tud hívni senkit.....Mire számítsak? Mit csináljak vele?

2015. nov. 18. 21:35
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

Hát nem lehet kizárni...

Bár attól függ, hogy miért vesznétek össze?

Nem lehetne normálisan szóban megbeszélni a dolgokat verekedés helyett?

2015. nov. 19. 20:35
 42/59 A kérdező kommentje:
ha kiidegelem akkor......biztos nekemugranak vagy valami.......csak nemtudom hogy mit csinálnának
2015. nov. 19. 20:37
 43/59 anonim ***** válasza:

Hát szerintem pl. karmolnának, ütnének, vágnának, rúgnának téged. :S

Nem lenne elég ennyi? :S

De ha annyira kíváncsi vagy erre, akkor hergeld fel őket, és meglátod, hogy mit fognak veled csinálni utána... :)

2015. nov. 19. 20:41
 44/59 A kérdező kommentje:
hát én is gondoltam hogy ezeket.....de pontosabban mi a "kedvencük"?
2015. nov. 19. 20:45
 45/59 A kérdező kommentje:
amúgy gondolod olyan nagyon tökön tudnának rúgni?
2015. nov. 19. 20:49
 46/59 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, hogy nekik pont mi a kedvencük, de ált. ezeket szokták használni.

Simán tökön tudnak rúgni ja, sőt én már olyat is hallottam, hogy egy csaj úgy tökön rúgott egy hapsit állítólag, hogy az utána nemzőképtelen lett. :S

Szóval csak óvatosan az ilyen bunyókkal /is/...

Én a helyedben inkább szkanderozni hívnám ki őket. :)

2015. nov. 19. 21:06
 47/59 A kérdező kommentje:
de azt ki lehet védeni valahogyan nem?
2015. nov. 19. 21:09
 48/59 anonim ***** válasza:

Hát ha szerencséd van, akkor igen, ha nincs, akkor nem. :S

Attól is függ, hogy mennyire agresszívak azok a csajok.

Mondjuk ha a kezük nem is annyira erős, de a lábukban azért van erő.

Én pl. egyszer egy volt barátnőm két combját hiába próbáltam, nem bírtam szétfeszíteni a kezeimmel, pedig ő is csak olyan 55 kg körüli volt...

2015. nov. 19. 21:16
 49/59 anonim ***** válasza:
Én azt mondom mindenképp kerüld el a verekedést egy lánnyal mert minden esetben ciki. Ha levered akkor azért ciki mert megvertél egy lányt, ha ő ver le akkor meg azért ciki mert fiú létedre nem tudtad legyőzni. És amúgy mire legyűröd kegyetlenül össze fog karmolni.
2015. nov. 20. 01:23
 50/59 anonim ***** válasza:

Szerintem egy fiúnak egy lánnyal csak sportszerűen érdemes megküzdenie, nem dühből.

Meglepően sok lány ügyes és erős, nem is gondolnánk róluk.

Igaza van az előttem válaszolónak, hogy tulajdonképpen mindkét esetben ciki a dolog vége, akár a lány győz le téged, akár te őt.

Persze ha kíváncsi vagy rá, hogy mire mennétek egymással ellen, akkor küzdj meg vele, de félő, hogy te nem fogod teljes erőből úgy verni őt, ahogy ő téged... :S

2015. nov. 20. 08:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!