Hogyan tudnék kevésbé görcsös és szorongó lenni?
Már gyerekkorom óta megvan ez a tulajdonságom, hogy néha csak úgy minden komolyabb ok nélkül rámtör a szorongás, néha magam se tudom megfogalmazni, hogy miért. Szüleim vittek pszichológushoz is, de én ezt a tulajdonságomat szégyelltem egy idegen előtt emiatt nem nagyon tudott mit kezdeni velem.
Ahogy felnőttem ez a görcsösségem megmaradt és az élethelyzetemhez mérten hol erősödött, hol csökkent, de soha nem múlt el. Néha direkt igyekeztem kilépni a konfortzónámból, de a sikerélmény mindig rövid volt, követte egy újabb szorongás, tehát hosszabbtávú fejlődést soha nem éreztem.
Úgy irigyeltem az ilyen laza embereket, akik soha nem aggódnak semmi miatt, szeretnék én is ilyen lenni mert néha nagyon utálom magam emiatt.
tipikus esete annak, amikor a szülők alulértékelik a gyereket, nem bíznak a tudásában, mindig a rosszat keresik benne.
Rendbe kell tenned az életed, lépj ki a komfortzónádból ahányszor csak tudsz. Ne egy-két alkalom alatt várj átütő sikert, hanem évek alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!