Vannak emberek, akiket abszolút nem érdekel a pénz?
Én sem vagyok anyagias. Dolgozom, mert a villanyt, vizet, lakbért valamiböl ki kell fizetni, illetve társadalmilag is elvárt. Viszont csak a keresetem kis rèszét fordítom magamra. Mindössze egy polc ruhám van egész évre, ès kozmetikumokból is csak az alapok (nem azt jelenti, hogy olcsó, kétes eredetü termékeket veszek, vannak azért kedvenc márkáim, csak mindenböl egy egyszerre, akkor veszek újat, ha elfogy). Ugyanígy nem vagyok a külsöm megszállottja sem, igyekszem a legegyszerübb, legészrevétlenebb maradni.
Nem anyagi okokból, simán csak elvböl.
Rengeteget foglalkozok viszont a nem materiális boldogsàgforrásokkal, festegetek, rajzolok, zongorázom, nyelveket tanulok, olvasok, képzem magam
Viszont teljesen nem tudom kizàrni a pènzt az életemböl.
Van, akinek sikerült?
21n
Nem értem miért neveznénk sikernek a pénz kizárását az életből. A pénz: értékmérő eszköz. Értéknek számít az élelem, víz, lakhatás is, ahogyan írtad. Épp eszű emberek pedig esznek, isznak és az is érdekli őket hogy legyen hol lehajtani a fejüket...
Amúgy emberileg sosem tudod kizárni a pénzt az életből. Kizárni csak magadat tudod az élettől. Azt meg döntsd el hogy akarod, vagy sem.
"Van, akinek sikerült? "
Igen, aki kikoltozott a dzsungelbe kokorszakost jatszani.
A buddhisták sem zárják ki teljesen a pénzt, csak ők adományokból élnek leginkább.
Nem fogod tudni teljesen kizárni, ez a szükséges rossz. Én sem szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!