Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek kinek volt igaza?

Szerintetek kinek volt igaza?

Figyelt kérdés
Áruház, a pénztárnál hosszú sor. Egy nő beállt állt előttünk, de eszébe jutott, hogy kell még neki ez-az, nyilván úgy volt vele, hogy addig úgye kerül sorra, és még elment vásárolgatni, de a bevásárlókocsiját ott hagyta. Mi meg, akik mögötte álltunk (3-4-en) fogtuk, és a sor végére toltuk a kocsiját. Mikor visszajött meg elkezdett ordibálni, hogy hogy merészeltük, ő már ott állt, stb...
2015. nov. 13. 09:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ráadásul közben haladt a sor, akkor azt várta volna el, hogy szépen előbbre toljuk a kocsiját előttünk? :D
2015. nov. 13. 11:22
 22/23 A kérdező kommentje:
19. Nem ferdül a sztori, csak példának hoztam, hogy az ugyanaz! Most ha nem egy ember hagyja ott a kocsiját, hanem 10, és utánuk jön egy, aki végzett és fizetne...nyilván tolerálná a sok tahót... Vagy akkor mennyi határ? Ááá egy ember még otthagyhatja, kettő is, három határeset...négy már nem?
2015. nov. 13. 11:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Boccs, egyről volt szó, maradjunk is akkor az eredeti verziónál. Erről az jut eszembe, mikor kórházba mentem anyuval kivizsgálásra, és bent tartottak, mert olyan rosszul voltam. Esélyünk sem volt hazamenni 30km-re, anyunak gyorsba kellett mindent beszrezni a boltban. Mivel hosszú volt a sor, ugyanezt a megoldást választotta. Ha belenéztél volna a kocsiba, biztos hátraállítod őt is mondván, a nem normális öregasszony kényelmesen válogatja a bugyikat, a tusfürdőket és a pizsamákat. Eszedbe nem jutott volna, hogy ő ezt miért teszi. De persze Téged is megértelek, de tényleg ne beszéljünk 3-ról, ha csak 1 volt a ludas. Lehet Ő is sietett valakihez, aki rá volt szorulva.
2015. nov. 13. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!