Az emberek utálnak de hogyan érjem el hogy féljenek is tőlem?
Figyelt kérdés
Itt most az átlagemberekre gondolok
Csak mert én alapból zárkózott,jóindulatú de elvont gondolkodású vagyok
2015. nov. 12. 23:09
11/17 anonim válasza:
Kűzdősport közösségi sport önismereti klub ...vagy egy olyan hely ahol barátokat szerezhetsz akár League of Legends vagy akármi
12/17 A kérdező kommentje:
A sport távol áll tőlem nincs meg hozzá a fizikumom tehát valószínűleg nem arra lettem kialakítva
2015. nov. 13. 00:40
13/17 anonim válasza:
Fú volt egy osztálytársam szakközépben, soha senkihez nem szólt egy szót se, mély depresszió volt az arcán állandóan és csak fekete ruhákat hordott. Unalmában mindenféle sátáni szimbólumokat firkálgatott meg vörössel irkált valamit idegen karakterkészlettel.. fú na belőle kinéztük, hogy bármelyik pillanatban előrántson egy kést és lemészároljon mindenkit akit tud. Hát így lehet elérni, hogy féljen tőled egy egész évfolyam :D
14/17 anonim válasza:
te beteg vagy, így is és úgy is...
inkább gyógyulj meg...
22F
15/17 anonim válasza:
akkor te egy átlag feletti, nagyon bonyolult és különleges srác lehetsz :)
Haver, inkább szállj le a földre és nézz jobban magadba. Amiket leírtál magadról, az k..urvára átlagos emberképet mutat, tőled ezerszer különlegesebb és érdekesebb emberek élnek a földön. Szerintem nem véletlenül utálnak, jól érzed. Félni meg csak az fog maximum, aki alapból is parás, de leginkább csak kinevetnek a hátad mögött, milyen béna vagy.
16/17 anonim válasza:
Ez már beteges gondolkodás kicsit. Nem lehet, hogy most kivételesen talán veled van a baj? És nem a többi emberrel? Ahogy leírtad, én azt vettem észre, hogy te nem is akarsz szocializálódni se. Ha félnének tőled az emberek az még rosszabb lenne. Még magányosabb lennél. Meg kéne változnod és nem ilyen sötét alaknak lenned! Mert bele fogsz őrülni!
17/17 anonim válasza:
Vegyel fel egy hokimaszot mint Jason:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!