Az emberek utálnak de hogyan érjem el hogy féljenek is tőlem?
Itt most az átlagemberekre gondolok
Csak mert én alapból zárkózott,jóindulatú de elvont gondolkodású vagyok
Csak normális kérdésre lehet normálisan válaszolni.
Vagy mire gondolsz, úgy mégis?
Milyen tippeket vársz?
Ok.
Kerülj vezető pozícióba tejhatalommal egy legalább középméretű cégnél,és minden különösebb indok nélkül kezd el kirúgdosni az arcokat,akkor lesz félelem.
Téged se át eszedért szeretnek...
Mi lenne, ha inkább a problémáid írnád le?
Lehet azokat kéne megoldani,és nem gondolkodnál ilyen baromságokon.
Részletesebben leírom
A nők nem szeretnek ezalatt értem azt hogy vagy hülyének néznek vagy csak rövid távon maradnak velem együtt (max.1 hónap)
Az átlagemberek alatt azokat értem akiknek tipikus mai a gondolkodásuk (ezt hosszú lenne elmondani)
19 éves vagyok és abból veszem hogy utálnak az emberek miszerint igaz barátra még nem sikerült találnom főként csak anyagi okok miatt szeret az aki szeret persze az átlátszó,rövidtávú és egyértelmű
Szokatlanul népszerűtlen vagyok az átlag körökben pedig a nevem pont az ellentétét jelenti
sok rosszat tapasztaltam hiába vagyok fiatal és itt beszélek anyagi,lelki gondokról Plusz ahogy említetten különbözök az átlagtól
Elvont gondolkodású vagyok szeretek komoly témákról filozofálni,Indusztriális zenét hallgatok,Imádom a sötétséget és megnyugtat ha Happy tree Friends-et nézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!