Az emberek miért vesznek plazma tévét hitelre?
Otthon is alkalmaztak 10 évig akár. Csak pont az ilyen megmondóemberekből lett elegem. Az hogy magyar rendszámmal jársz inkább szánalmas és csalás, nem ügyes. Gondolom amikor az olcsó magyar biztosító nem fizet a kint okozott pár ezer eurós kárra és beperelnek és behajtják akár magyarországon is, akkor megy a nyüszítés. Nem beszélve arról hogy meghatározott idő után kötelező az autót átrendszámoztatni.
Hiányszakma. Nagyobb baromságot nem is írhattál volna. Persze, aljamunkát mindeki kap mérnökként technikusi munkakörben, én is lejjeb adtam 2-3 évre, hogy meglegyen az itteni tapasztalat amivel lehet feljebb lépni, mivel az otthoni technika fényévekkel van lemaradva sajnos, kivétel audi vagy mercedes, de az nekem mindkettő messze volt.
Család meg a külföld nem zárja ki egymást. Aki számított, magammal tudtam hozni.
Magtalan? Pont azt hallottam hogy a selejt maradt az utóbbi 2 évben otthon. Tisztelet a kivételnek, aki már öreg hogy váltson.
De azért jó látni hogy vannak otthon még optimista emberek is, és azt is tudják pozitívan látni, kénytelenek bérelni, mert saját az életben nem lesz. Ez még németeknél érthető lenne, mert itt nem tudja az ember hogy hol kap munkát pár év múva.
Egyébként meg hogy nem te fizeted a kényseprőt. Ez a kijelentés igazi korlátoltságra vall. Ugye a bérbeadó nem veled illetve ha társasház nem veletek fizetteti ki, mert ő a jóságos nagybácsi.
Nem vagy kutyabusi? Akkor milyen busi vagy? Családbusi?
Gyerekbusi? Ez megint csak elég magasfokú korlátoltságra vall.
Attól hogy a gyerekemtől nem akarom megvonni hogy legyen neki is kutyája mint ahogy nekem is volt, nem kutyabusi-ság. Viszont aki magát többretartja bármely állatnál inkább sajnálandó és egoista.
És ilyen emberekkel igazából nincs beszélni/írnivalóm. Nem is tudom ezeket miért írtam, a stílusodból a többiek úgyis látják ki vagy, te meg úgysemfogod fel, max még fröcsogsz kicsit.
" itthon életképtelen példányok"
Otthon is megvolt a vitorlásom, családom, munkám.:)
csak én nem ebben mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!