Szégyellnem kéne, hogy átlagos vagyok?
Külsőre teljesen átlagosan nézek ki, semmi különleges. Eddig jól elvoltam ezzel, de mostanában valahogy elkezdett zavarni. Kevés és egyszerű ruhám van, mert azokban érzem jól magam.
Személyiségre viszont ugyanilyen átlagos vagyok, vendéglátósként dolgozom, szóval semmi extra.
Szégyellnem kéne magam? Vagy mihez kezdjek magammal?
Nem. Átlagosnak lenni jó. Kevesebb rá az esély, hogy lenéznek, vagy irigyelnek.
Ha nem érzed így jól magad hát tanítsd, fejleszd magad, próbálj ki új dolgokat. Szégyellni magad teljesen felesleges, nem segít semmin.
A legtöbb ember "átlagos" és iskolán/munkán kívüli dolgokban mondhatni átlag alatti.
Annak kéne szégyellni magát aki mindenből "átlag alatti" de baromi jónak képzeli magát és másokat lenéz.
Miért ki az aki szerinted nem átlagos?Mit jelent neked az hogy nem átlagos?Önértékelésed átlagon aluli.Látod nem is vagy átlagos!
Kezdj bele egy kis önismereti misszióba, miben vagy jó, miért, ki vagy, hova tartassz...Az átlagos kifejezést emberre használni butaság.Mindenkiben van lehetőség, nem tárgyak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!