Az emberek miért gondolják, hogy a tárgyaktól lesznek boldogok?
Előre bocsátom, nem az irigység szól belőlem, mert én is megbeszem magamnak azokat a dolgokat, melyekre szükség van a mai világban (mobil, fényképezőgép, ruha stb.)
De nem értem, mi értelme egy éven belül 3 fényképezőgépet venni (két tükrös Nikon-t egy MILC Olympust) összesen 600 ezer Forint értékben vagy egy éven belül már a második iPhone-t veszi az egyik ismerősöm. Miért? Mi értelme ennek? Attól boldogabb lesz? Ha az első Nikon-t nem volt hajlandó megtanulni használni, akkkor majd a másodikat meg fogja tanulni? Vagy ha eddig is automata üzemmódban fényképezett, a drágább géppel jobb képeket készít?
Ruhában is a 10-20 ezer forintos felső beszélni tud és elmondja, hogy ő mit tud? Mert ugyanoda el lehet menni egy olyanban is, ami harmad-negyed annyiba kerül és még jó minőségű is.
Megfigyelésem csak Budapestre igaz!!! - Vidéken jobban tudnak gondolkodni az emberek?
Kedves utolsó!
Nem ítélkezem másokon, csak nem értem az embereket. Ilyen nagy baj ez.
Nem mondtam, hogy én tökéletes vagyok. Sosem voltam és csak törekedni tudunk a tökéletességre.
Én is emberből vagyok, de tudom honnét jöttem, tudom milyen munkanélkülinek lenni, milyen, amikor csak zsíros kenyeret eszel egész hónapban.
Mivel vidéki kisvárosból jöttem fel Pestre, tisztában vagyok azzal, hogy mi van vidéken. Nem mondom, hogy gagyit árulnak,csak azt, hogy az üzletek az alapján hozatnak árut, amilyen az adott vevőkör. Persze, a drágább kategóriából is biztos rendelnek egy-egy darabot, de nem az a tendencia, hogy egy farmerért ott hagynának vidéken az emberek 20-30 ezer forintot. Ott még vannak kis butikok és onnét is tudnak vásárolni.
Szoktam adakozni és adományozni ha ez érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!