Párommal észre vettük hogy sok a szar kavaró nő a buszokon tömegközlekedési eszközökön troli busz vonat stb megy hajdobálás le nem veszi a szemét a páromról stb járt már valaki igy?
Figyelt kérdés
Hihetetlen minden nap ezzel szembesülünk felszálunk a buszra, példa, és már tuti valaki le nem veszi a szemét a páromról dobálja a haját feltünést kelt úgy áll hogy észrevehető legyen ,persze párommal jót röhögünk ezen de boszantó hogy minden nap van 1 ilyen ráadásul babakocsival vagyunk :) én magamból indulok ki hogyha látok egy párt még rájuk se merek nézni nehogy megcsináljam a kellemetlenséget ...és úgyanúgy viselkedik mid beképzelten állnak dobnak 1 et a hajukon méregetik a másikat tehát mint valami sorozat gyártmány mintha nem is emberek lenének ..elöszőr mondom biztos véletlen vagy biztos beképzeljük de nem mind2 en észre vettük hogy direktbe vonják magukra a figyelmet,párom azért is mondja hangosan hogy szívem igy úgy hogy vegye a lapot ne bámulja sőt a nyakamat maszirozza szegénykém hogy nehogy nekem rossz legyen .Szóva hihetetlen!!!! miért csinálják?????? próbálom nem észre venni de anyira feltünően csinálják hogy azt nem lehet nem észre venni2015. nov. 9. 16:00
11/14 anonim válasza:
A kérdezőtől ezt a szép levelet kaptam. Most komolyan? :D Szép stílus egy édesanyától, remélem, a gyereknek több esze lesz.
"Az üzenet témája: se*gfej
Az üzenet szövege: Mindig véletlen adja isten veled is ez történjen :D SZERINTEM TE IS A GERINCTELEN FÉRGEK KÖZÉ TARTOZOL akinek az tetszik aki már foglalt!!Se*gfej mikor 1 nő szül megváltozik a teste kisebbség érzése van érzékenyebb hogy verjen meg az isten a rossz indulatú megjegyzésekre nem voltam kivácsi te bu*nkó g*e.ci láda"
12/14 anonim válasza:
Attól, hogy megnézi az "étlapot", még nem biztos, hogy "eszik" is.
13/14 anonim válasza:
Uh, mondtam én, hogy cigány, az röhög teliszájjal meg beszél ilyen ocsmányan.
14/14 anonim válasza:
Fúú ezt a verjen meg az Isten dumát de utálom.. az átok visszaszáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!