Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen személyiségtípus lehet...

Milyen személyiségtípus lehet ez? Érdekelne.

Figyelt kérdés
Először is, introvertált. Alkotó egyéniség, imádja a dolgokat szebbé, jobbá tenni, szívesen fúr-farag. Erősen érdeklődik a régi tárgyak iránt,fontosnak tartja a nemzeti szokásokat. Hangulata ingadozó, minden nap más, valamikor utál mindent, valamikor pedig szárnyal a boldogságtól. Szüksége van néha a magányra, hogy elmélyülhessen magában és a dolgaiban, ne zavarja senki, de valamikor pont hogy mások társaságra vágyik. Szereti az éjszakai életet, ilyenkor kivetkőzik magából és a megszokotthoz képest teljesen gátlástalan.Kevés barátja van, ezekkel ritkán találkozik, de megbízhatóak ezek a barátságok. Nehezen elnyerhető a bizalma és ezt csak egyszer lehet eljátszani. Gyakran érzi magát feszélyezve nagy tömegben, nem sokat beszél, utál nagy közönség előtt szerepelni, retteg az esetleges megszégyenüléstől, nem bírja a kritikát. Így inkább megpróbálja a kellemetlen tényezőket kizárni a látóköréből , sok mindent elereszt a füle mellett, holott belül már egy egész vitasort eljátszott a kellemetlen személlyel. Szeret egyedi lenni, eltérni a megszokottól és folyton érdeklődő, nyitott az új dolgok iránt. Utálja a kötelezettségeket, szabad szeretne lenni amennyire csak lehet, lázadó típus, szeret álmodozni. Alapvetően nyugodt típus, érzelmeit nehezen fejezi ki, nehezen kiismerhető, kissé zárkózott, saját dolgaiba keveseknek enged belátást.

2015. nov. 7. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Nárcisztikus tinilány.
2015. nov. 7. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez én vagyok.
2015. nov. 7. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Köze nincs ennek a nárcisztikushoz... amúgy.
2015. nov. 7. 21:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Kicsit konkrétabb válaszokat, ha lehet. köszönöm
2015. nov. 7. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:

"Szereti az éjszakai életet, ilyenkor kivetkőzik magából és a megszokotthoz képest teljesen gátlástalan.".

Enélkül még szimpatikus is lenne.

Elég nagyot csalódnék, ha egy zárkózott, értelmesnek tűnő emberről kiderülne, higy gátlástalan is tud lenni.

Amúgy nincs valami személyiségzavarod? (ha te vagy a leírt személy) Mert az általad leírt zárkózottság, introvertáltság, kevés barát, szokások tisztelete és az éjszakai gátlástalanság kissé ellentmondanak.

2015. nov. 7. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
* hogy
2015. nov. 7. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Már megijedtem, hogy olyan vagy mint én, de csak hasonlítasz hozzám.
2015. nov. 8. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerek egy teljesen ugyanilyen csajt. Minden stimmel. Ő mindemellé gyönyörű is, de tényleg. Ilyen tökéletesen szép arcú lányt még életemben nem láttam. Ez pedig ad az érdekességéhez egy hatalmas pluszt.
2015. nov. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!