Miért lett divat játszani az alkoholistát?
Tehát konkrétan a kérdés kicsit mást takar, de nem tudtam máshogyan megfogalmazni..
Egyre-többre látom, hogy facebookon mindenféle nálam fiatalabb/korombeli lájkolgat/kommentelget Tibi atyás, pálinkás viccekre. Tudom, mindenki magánügye, hogy mit lájkol, de elgondolkodom, hogy miért lájkolgatják folyamatosan ezeket a képeket, az olyan évfolyamtársaim, akik még életükben nem ittak alkoholt? Tehát engem az zavar, hogy konkrétan egy olyan dolgot éltetnek, amiről fogalmuk sincs.. Én is csak havi-kéthavi rendszerességgel "csapom szét magam", de mégsem kommentelgetek, hogy "ma beba@zombat" és hasonlók.. És ahogy látom, az ismerőseim közül szinte csak olyanok lájkolgatják folyamatosan az összes alkoholista poént, akik még alkoholszüzek.. Nem teljesen értem, hogy ha a valóságban elítélik (ezt konkrétan tudom is pár emberről), akkor facebookon miért próbálják játszani a menőt?
De ugyanígy a szexszel kapcsolatos poénokkal is..
Lehet, hogy túl sok szabadidőm van, hogy ilyeneken gondolkodom és idegeskedem, de kíváncsi vagyok mi járhat az ilyen emberek fejében?!
16 éves korosztályról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!