Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett divat játszani az...

Miért lett divat játszani az alkoholistát?

Figyelt kérdés

Tehát konkrétan a kérdés kicsit mást takar, de nem tudtam máshogyan megfogalmazni..

Egyre-többre látom, hogy facebookon mindenféle nálam fiatalabb/korombeli lájkolgat/kommentelget Tibi atyás, pálinkás viccekre. Tudom, mindenki magánügye, hogy mit lájkol, de elgondolkodom, hogy miért lájkolgatják folyamatosan ezeket a képeket, az olyan évfolyamtársaim, akik még életükben nem ittak alkoholt? Tehát engem az zavar, hogy konkrétan egy olyan dolgot éltetnek, amiről fogalmuk sincs.. Én is csak havi-kéthavi rendszerességgel "csapom szét magam", de mégsem kommentelgetek, hogy "ma beba@zombat" és hasonlók.. És ahogy látom, az ismerőseim közül szinte csak olyanok lájkolgatják folyamatosan az összes alkoholista poént, akik még alkoholszüzek.. Nem teljesen értem, hogy ha a valóságban elítélik (ezt konkrétan tudom is pár emberről), akkor facebookon miért próbálják játszani a menőt?

De ugyanígy a szexszel kapcsolatos poénokkal is..

Lehet, hogy túl sok szabadidőm van, hogy ilyeneken gondolkodom és idegeskedem, de kíváncsi vagyok mi járhat az ilyen emberek fejében?!

16 éves korosztályról van szó.

2015. nov. 7. 09:45
 1/1 anonim válasza:
Nem feltétlen tapasztalás alapján ismerhetünk meg dolgokat, ha egy közeli ismerősünknek elhuny egy családtagja, át tudjuk érezni a helyzetét anélkül is hogy korábban a mi ismeretségünkben elhunyt volna valaki. Tehát anélkül is érthetik a tibi atyás vicceket hogy ahhoz be keljen rúgniuk, én is értem a vicceit, és néha jót is nevetek rajtuk annak ellenére hogy én sem vagyok kimondottan nagy ivó. Egyébként, értem mire gondolsz, vannak emberek akik ilyen társaságban vannak, (ne kérdezd miért) és hogy ne "lógjanak" ki a sorból hasonló viselkedésre ösztökélik magukat. Hogy ez a viselkedés mennyire jó vagy mennyire nem és hogy 10 év múlva mennyire fogják majd bánni, az a ő keresztjük, illetve az ő döntésük.
2015. nov. 8. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!