Ez normális? Ennyire nincsenek érzéseim? ( többi lent )
Üdv.
Három éve meghalt apukám. Imádtam őt, és nagyon sokszor vele voltam, nevettünk rengeteget, és mindenkinél jobban szerettem. Viszont! Amióta meghalt, nem érzek semmit. Már az sem hatott meg, mikor meghalt. Minden ugyanolyan volt, éltem tovább, nem maradt utána semmilyen űr. Azóta még sose nevettem úgy igazából. Mintha eltűntek volna az érzéseim, mikor ő meghalt. Mintha minden vele halt volna.
Anya iránt sem érzek semmit. Van, és kész. Nem érzek utána szeretetet, amiért felnevelt, amiért kedves volt velem. Semmit sem érzek. Elgondoltam a halálát, és nem érdekelt. Ha ő is meghalt, ez van, élek tovább. Kb ilyen volt.
Nem érzek együttérzést, félelmet, vagy fájdalmat. Ha meghalok, oké, ennyi. Ha valakinek meghalt valakije, majd túllép rajta, nincs együttérzés, ennyi. És nem fáj semmi. Nem fáj, ha valaki sír, pedig apa halála előtt az mindig érzékenyen érintett. Azóta nagymamám is meghalt, akit én szerettem, de az ő elvesztése se fájt. Mintha csak mennem kéne előre, eldobva mindent, egy célért, amiről fogalmam nincs, mi az.
Ez mitől lehet? Nem tudom, hogy apám halála válthatta-e ezt ki belőlem.
Köszönöm az értelmes válaszokat, és feltüntetem, ez NEM KAMU.
Én is így érzek.
Nekem is apa ment el elöbb,majd anya,majd mama.kemény 25 éves vagyok.
De nekem is ilyesmi érzéseim vannak.
Azóta nem tudok sírni,szívből nevetni és nem tudok másokat sajnálni,ha meghal valakijük..:/
Érdekes és elgondolkodtató videó.
De ettől még nem érzek semmit. De köszönöm.
ma 21:53
Ugye, milyen érdekes?
Egyszerűen tudom, hogy mindenki meghal egyszer, ki előbb, ki hamarabb, és nem bánt. Meghalt, ennyi. Ő is csak egy volt a sok közül.
Ez most tök kegyetlennek hangozhat. De így érzek.
*ma 21:33
Sajnálom, félreírtam.
*ma 21:33
Bocs, félreírtam.
3 as vagyok.
De mivan ha a kérdező nem is tudja,hogy elnyomja magában a dolgokat? És nem tud ez ellen tenni?
Én nem érzek semmi furát magamon,de ha elkezdek gondolkodni róluk,akkor abba is hagyom,mert nem megy és nem feltétlenűl azért,hogy sirjak,hanem túl sok az emlék és kínoznak...mérges vagyok.
Viszont,azóta tényleg nem birok sirni ,nem rég meghalt a párom annyja( 4 éve vagyunk együtt) mindenki sírt,de én nem birtam és természetesnek vettem.és idővel meg néha rám tör,hogy jé ő nincs többé...:/.( úgy értem,hogy ha az én szűleim meghaltak én nem fogok senkit sajnálni)
Mintha csak mennem kéne előre,egy célt követve,hogy ugyanaz lesz a sorsom végűl mint az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!