A szépség valóban a gazdagok kiváltsága?
Sok helyen találkoztam már ezzel a kijelentéssel, és érdekelne, ti mit gondoltok róla.
Van nekem is nagyon gazdag lányismerősöm, tényleg szebb, mint én, szebb, mint az átlag, és a ruháin is látszik, hogy szebben vannak kialakítva, igényesebbek.
Én átlagosan élek, és nem is érzem magam olyan szépnek, nem engedhetek meg olyan drága dolgokat.
szerintem a ruha max kiemeli a szépséget...
ha valaki mosolygós, szép akkor annak nem muszáj csinosabb ruha a tündökléshez, míg lehet valaki nagyon csinos ruhában is ronda...
22F
Szép voltam gagyi farmerben/szoknyában és pólóban, smink, műköröm/körömlakk és fodrász nélkül az ismerőseim, osztálytársaim szerint.:-) Kozmetikushoz 30 felett mentem először, nem volt rá szükségem, a derékig érő hajamat anyám vágta vagy én magam. Nem származom gazdag családból.
Az tény, hogy a kevésbé előnyös adottságokat ragyogóan lehet javítani/elkendőzni, ha van rá pénzed, az öltözködés is sokat tud dobni egy emberen. De ez még mind csak a külső, lehet valaki hibátlan külsejű, de tartalom, kisugárzás nélkül olyan, mint egy próbababa. Ismertem ilyen lányokat,az első rácsodálkozás után nem vonzottak igazán senkit, náluk jóval előnytelenebb külsejű csajokra viszont rajokban szálltak a fiúk.
Sok embert ismerek, aki nem gazdag, de szép.És láttam ocsmány gazdagot is.A kettő nem feltétlen jár együtt.Bár nyilván egy gazdag könnyebben kiszépíti magát, mert ha ronda mint az ótvar akkor is van pénze hogy kiplasztikázzák és embernek nézzen ki.Persze ez sem mindíg sikerül, jó sok példa van erre is, pl sztárok, akik úsznak a pénzben, de önértékelésük nulla, aztán addig plasztikáztatják magukat, amíg már inkább tűnnek zombinak, mint szép embernek.
A drága ruha meg egy dolog.Olcsó is lehet tiszta csinos és ez a lényeg.Ha valakinek a természete visszataszító, ölthet magára bármilyen drága maskarát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!