Mi a véleményetek a rock/metálos emberekről?
Figyelt kérdés
Én személy szerint kapok hideget is meg meleget is , hosszú hajam van és sokan magyaráznak hogy vágjam le meg stb nem tudom ki szokott e rajtam kívül ilyen dolgokat kapni , engem nem nagyon zavar mert igy érzem jól magam , arra lennék kiváncsi hogy ki hogy ítéli meg a rockereket , köszönöm a válaszokat.2015. nov. 2. 08:41
11/14 anonim válasza:
Öntörvényűek,agresszívak,alkeszok,igénytelenek,bűzlenek a sör és cigiszagtól,dolgozni azt nem szeretnek,soroljam még vagy elég lesz?
12/14 anonim válasza:
nem ismerek egyet sem, így véleményem sincs róluk.
13/14 Firedoom válasza:
18eves srac vagyok es mar evek ota rocker. Nem cigizek, nem iszom, furdok rendesen, stb. stb. Agresszivnak semmiképpen nem lehet mondani.
A hajamat (rockersegtol fuggetlenul) nemrég kezdtem el növeszteni. Az egyetlen dolog ami a zenei stilusomra utal az egy Sabatonos pulcsi.
Ezek utan jogosan kérdezem? Miert kell azt feltételezni az osszes rockerrol, hogy egy kobunko?
14/14 anonim válasza:
Én is beletartozok a csoportba, de részemről nem igazán érdekel ki mit gondol, azért teszek így mert ezt szeretem, nem divatból vagyok aki hanem mert tényleg ezt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!