Mi a véleményetek a rock/metálos emberekről?
"sokan magyaráznak hogy vágjam le meg stb"
O te szegeny, teged kitaszit a tarsadalom, blabla.
Senki le se xarta mar 20 eve sem ha hosszu hajad volt, nemhogy manapsag.
Hagyd mar ezeket a reg elfaradt klisseket, nem kell egy elore kitalalt szerep amit jelmezzel egyutt magadra huzol.
"mernek különbözni a nagy tömegtől."
Voltal mar rockfesztivalon? :)))
"Ti itt mind egyenisegek vagytok"
Nekem a gépjárműoktatóm volt nagyon rocker/metál fan tag, egy totál idegbeteg volt az ürge, mindenki nagyon utálta.
De volt egy barátom, ő anno Iron Maident hallgatott, meg sok hasonló együttest, belőle dőlt a baromság folyamatosan, nagyon jófej ember.
Anno én is hasonló zenéket hallgattam, de mióta megszűntem létezni egy bizonyos frusztráló közegben, teljesen leszoktam róla.
Az első komment nagyon szépen meg van fogalmazva a dolog, szép gondolatment vannak még itt értelmes emberek,
A másodiknak viszont nem tudom mi a probléma mivel nem a 20 évvel ezelőtti klisére gondoltam hanem hogy 2015-ben mi a vélemény.
A többieknek is köszönöm nagyon szépen megfogalmazott dolgok :)
" nem a 20 évvel ezelőtti klisére gondoltam hanem hogy 2015-ben mi a vélemény. "
Nem erted. Mar 20 evvel ezelott SEM ERDEKELT SENKIT, ha hosszu a hajad. Manapsag meg plane nem, ezert mondom hogy reg elkoptatott klisseket huzol magadra. Talan 30-40 eve volt ez tema, hogy hosszu a hajad, vagasd le.
A rockerseg egy elore gyartott szerep, ugyanugy mint a neger repper meg a hipszter meg a kefehaju pawa. Semmivel nem jobb, nem rosszabb, pont ugyanolyan. Semmivel sem vagy eredetibb, nem vagy jobban "egyeniseg" mint barki mas, aki ugyanilyen konzervszerepeket huz magara.
Amit leirtal az is csak a póz resze, amit magadra huztal (beszolnak, de nem erdekel igy erzem jol magam) ugyanezt a fantaziatlan szoveget millioan elmondtak mar elotted, es fogja meg szamtalan meg nem ertett kiskamasz.
En azt javaslom neked, hogy keresd meg onmagad. Most nem vagy az, csak szerepet jatszol.
Személyiségfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!