Normális hogy ennyire csapongó a természetem? Bővebben lent.
Pont ugyan ilyen vagyok én is, de én tudom a pms-re fogni. De nálam pl. elég egy kétértelmű mondat, és máris felhúzom magam, mindenkivel ok nélkül vádaskodok, aztán kb 10 perc alatt lenyugszok, és van hogy boldogan nevetgélek hülye sztorikon amik eszembe jutnak.
Viszont én sejtem hogy nálam ez a kevés önbecsülésemből fakad. Mert amikor látszólag ok nélkül el megy a kedvem, akkor borzasztó magányérzet tör rám, és úgy érzem hogy minden éa mindenki ellenem van - ami nyilván nem igaz, de ilyenkor nem hallgatok a szép szóra. Hagyni kell hogy lenyugodjak.
Hogy normális-e, azt nem tudom megmondani, de nem vagy egyedül, nekem is meg szerintem másoknak is vannak ilyen szélsőséges vagy kevésbé szélsőséges kicsapongásai.
Iszonyatos mennyiségű műkaját fogyasztasz, rengeteg értéktelen, hormonokkal tömött "élelmiszert" eszel, ez erőteljesen befolyásolja, manipulálja az idegrendszeredet, igencsak negatív irányba.
Hidd el, ez is nagy szerepet játszik.
Ezektől is megbolondul az ember. (Ez a célja a Háttér Hatalomnak, az emberek manipulálása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!