Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok egyedül aki nem...

Én vagyok egyedül aki nem bírja Justin Biber pofáját?

Figyelt kérdés
Utálom! :D Mindenki:Jaj Justin olyan jó,szép! :D Hát szerintem egy köcsög! :D Jó van pár jó zenéje! :D De hányingerem van a sráctól! :D

2015. okt. 31. 19:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát Wiz Kalifa meg hasonló fekákat! :D Most például a see you again nagyot ütöt nálam! :D(Mivel nagy Paul Walker/HALÁLOS IRAMBAN FAN vagyok!) :D: D Mindent meghalgatok ami megtetszik! :D Mint ahogy mondtam utálom Justin Biebert de még is tetszik 1-2 zenéje! :D De attól még egy köcsög! :D
2015. okt. 31. 20:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Wiz khalifa is egy hallgathatatlan szar. Semmi koze a raphez.
2015. okt. 31. 20:58
 13/23 A kérdező kommentje:
Mond,hogy nem lett jó a see you again? :D
2015. okt. 31. 21:04
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de inkabb limonadezene az is. Hallgasd meg a we dem boyzot peldaul, hihetetlen ocsmany, undorito egy "zene", de a tobbi szama is hasonlo. Ha igazi, tartalmas, jo rapet akarsz, akkor Eminem. Ha feka kultur rapet, akkor snoop dogg regi szamai, ice cube, tupac stb.

Magyar rapbol is van 1-2 jofele, most itt nem a busta fele szennyekre kell gondolni.

Rockbol is van nagyon jo, popbol is, minden igazi zenebol vannak jo darabok, kiveve az ilyen dubstep, techno, electro house meg tudja a tokom milyen ujfele elektronikus szarok mennek ma.

Ma mar az embereknek nincs igenye a jo zenere, azt hallgatja amit elejuk dobnak. Magyarul a mocskot.

Egyebkent a zene tukrozi az ember lelkivilagat. Nem veletlen, hogy a legtobb ember aki skrillexet, meg hasonlo borzalmakat hallgat egy lelki nyomorek.

2015. okt. 31. 21:33
 15/23 A kérdező kommentje:
Legyen az akármijen zene,ha meg.tetszik azt halgatom! :D A magyar zenéket nem szeretem! :D
2015. okt. 31. 22:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Gyerekek:) Majd egy szép napon kinövöd, hogy ezen puffogj:)
2015. okt. 31. 22:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Irigy vagy? Egyébként meg kit érdekel Justin Bieber.

Neked is jó életed lehet, ha ilyenekkel van időd foglalkozni. Ez kb ugyanaz a szint, mint aki rajong érte.

2015. okt. 31. 22:09
 18/23 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok rajongó! :D Csak a körültöttem lévő emberek meg va nak halva érte! :D Én meg nem birom a pofáját! :D Amúgy hétvége van és unatkozom: D ezért ja van egy kis időm! :D
2015. okt. 31. 22:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem dugunk egyet kérdezô? 18f
2015. nov. 1. 00:08
 20/23 A kérdező kommentje:
Rohadj meg! :)
2015. nov. 1. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!