Mi a jobb, ha valaki meleg, de nagyon jó pasi, vagy hetero és ronda?
köszi a válaszod. az osztálytársam sajnos, és mikor milyen kedve van, bolt 1 időszak, mikor szekált, van, mikor békén hagy, úgy szólunk neki vissza, hogy kiröhögtjük.
engem tényleg szeretnek a lányok, sokszor úgy közelednek hozzám, van hogy az után is, mikor már kiderült a dolog.:D
Hm a rondák mindig irigyek a szépekre.
Csori osztálytársad azzal próbál védekezni, hogy "legalább ő hetero"
Sajnos/Nem sajnos a szép emberek könnyebben érvényesülnek, szexuális orientációtól függetlenül. Ezért van, hogy a barátok/társaságoknál is nagyjából egyforma külsejű emberek vannak.
A lesarkított kérdésedre a válasz: egyértelmű: hogy a meleg jó pasi, mint a ronda hetero, hiszen előbb választok barátot kinézet alapján, mint szexuális orientáció alapján, még akkor is, ha ez csúnyán hangzik...
Hiszen ha valakivel lógok, az is számít, milyen vele együtt lenni, milyen vele mutatkozni(amellett, hogy milyen belsőre), nem az, hogy kivel fekszik le.
Emiatt lett ilyen a srác, mert ezt nem bírta feldolgozni.
#shithappens
~egy szép bi srác
"köszi a válaszod. az osztálytársam sajnos, és mikor milyen kedve van, bolt 1 időszak, mikor szekált, van, mikor békén hagy, úgy szólunk neki vissza, hogy kiröhögtjük. "
Ja, értem. Én már nem vagyok iskolás, így az osztály eszembe sem jutott, mint lehetőség. Ezek szerint az osztálytársaid tudják rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!