Hogy lehet egy rendőr elhízott?
Figyelt kérdés
Ennél a szakmánál ez megengedett, nem fontos a sportosság és a jó testalkat? Nem mintha bajom lenne vele, de a katonák pl szép, csinosak, de egy csomó rendőr, aki pl megállít ellenőrizgetni, tiszta sör hasa van.. ez csak nekem tűnt fel?2015. okt. 31. 14:25
1/11 anonim válasza:
Hihihi,sün bárki lehet/a mai világban az utolsó csövest is felveszik ,mondjuk ami bért kapnak nem csodálkozom,hogy csak a legelvetemültebb munkakerülők jelentkeznek.
2/11 anonim válasza:
Mert nem mindegyik zsaru jaror, es ugye a jarorok sem futkorasznak tolvajok utan az utcan naphosszat. Csak uldogelnek a kocsiban, zabaljak a fankot es isszak a kavet :D
Tisztelet a kivetelnek, persze!
3/11 anonim válasza:
"zabaljak a fankot"
Ja persze! Nem nézel túl sok amerikai filmet?
4/11 anonim válasza:
Mert az amerikai filmek nem a valóságot tükrözik, a járőrködés nem abból áll hogy rablók után szaladgálsz fegyverrel, hanem szimplán abból hogy ülsz a kocsiban az esetek 90%ában.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem csak a rendőröknél van ez így, bár igazad van abban, hogy példát kellene statuálniuk akár a megjelenésükkel is. A rendőr még hagyján, na de a polgárőrök. :D Itt vidéken mire kiszállnak az f astrából már árkon bokron túl van az ember. :D
6/11 anonim válasza:
Mert bár évente van fizikai vizsga, de csak előszőr (a felvételinél) kell mindent megcsinálni és minnél jobban. Késöbb évente elég csak a minimumot teljesíteni, ami futásnál 13:30 2000 méteren, ami kb egy séta tempó nekem :)
7/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, felénk elég sok fiatal rendőr van, egy se elhízott, sportosak, sőt inkább csenevészek vannak köztük. Az idősebbek (30 felett) meg jóhogy testesebbek. Amúgy meg a katonáknál nincs elhízott? Nézd már meg a sok tisztet meg parancsnokot, mind dagadt koca az összes! :D
8/11 anonim válasza:
És hogy lehetnek ilyen 60kgos kisfiúk rendőrök? Csajként simán leütném én is némelyiket.
9/11 anonim válasza:
Ne becsüld alá őket :)
Olyan a fizikai vizsga, hogy ha valaki 60kg, annak azért elég izmosnak kell legyen, hogy átmenjen :)
Inkább a női rendőröket érdemes lenézni. Az ő fizikai részüket egy átlagos 8.-osnak is meg kell tudni csinálnia.
Pár példa
Fekvenyomás:
Férfi 25x60kg
Nő 25x25kg
Futás (2km)
Férfi 7:35
Nő 10:00
Szerintem ez vicc...
10/11 anonim válasza:
9. Ja ezt én sem értem, hogy miért tesznek különböző fizikai követelményeket a nőknél és férfiaknál, ha ugyanazt a munkát csinálják! Vagy majd egy női járőr azt mondja, hogy velem ne jöjjön szembe egy 100 kilós kancigó, csak egy 60 kilós öregasszony, mert én nő vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!