Fiúk, szerintetek mettől elhízott egy lány?!
10 kg felesleg felett szerintem már elhízott, és nekem nem is jönnek be az ilyen lányok.
27F
Ha kövér, hájas, szétfolyik, nagy darab, formátlan.
Ha olyan formásan, arányosan husi és nem is löttyedt, hanem feszes, akkor az szerintem jó.
3: Nekem tetszenek. De hát ugye, ki tudja milyenek élőben.
Sokat számít a bőr feszessége. Ezeken a képeken mindegyik szép. De ruha nélkül élőben . . .
Te még gyerek vagy!
Ne foglalkozz vele! Anya tudja hogy nem vagy elhízva!
Attól függ, hogy milyen a testalkata valakinek. Pl. a belinkelt lila ruhás csajnak keskeny csípője van, így a súlyfelesleg úgy oszlik el rajta, hogy hiába pózol, mégis láthatóan egyáltalán nincsen dereka, és valószínűleg a feneke is lapos és nyamvadt. Szóval férfias arányai vannak a testének, ami egyáltalán nem nőies. Akinek ilyen alkata van, az csak vékonyan és sportosan néz ki jól.
Ellenben pl. a linkelt hármas képen a fekete szoknyás csajnak láthatóan szélesebb csípője van, ő inkább fenékre hízott, súlyához képest még mindig vékony dereka van, tehát nála súlyfelesleggel is megmaradtak a nőies testarányok. Szerintem ez a csaj pl. teljesen jól néz ki.
Plusz általában elmondható még az, hogy a nagyobb mellű nőkön jobban áll a súlyfelesleg, mert arányos és nőies marad a testük. Akinek picike melle van, az nagyon hamar eljut oda, hogy nagyobb lesz a hasa, mint a melle, ami nem túl vonzó látvány.
Szóval van, akin már akár 5-6 kiló túlsúly is zavaró lehet, másnak meg még 20 kiló is állhat jól. (Persze ez nyilván testmagasságtól is függ.)
Az a szint meg, amikor már kezd golyószerűvé alakulni valaki testalkata, semmiképpen sem tekinthető szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!