Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokszor miért a gazdag emberek...

Sokszor miért a gazdag emberek a legspurabbak, legspórolósabbak?

Figyelt kérdés
Semmi bajom vele, csak nem értem.
2015. okt. 31. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. ez az általánosításod baromság! lehet, hogy nem dob oda egy 50-est egy hajléktalannak, de sok gazdag emberről tudni, hogy adakozik (milliókat), vagy saját alapítványa is van.
2015. okt. 31. 17:02
 12/14 A kérdező kommentje:

"A gazdagok szar emberek, ennyi."

Húha, itt valaki nagyon irigy :D

2015. okt. 31. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
A buta emberek meg csak hülyék.
2015. nov. 1. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Én étteremben fizetésnél mindig megkérdezem, hogy benne van-e a szervízdíj az árban. Sok helyen igen. Ha nincs, akkor 10%-ot adok, persze csak ha meg voltam elégedve. Ha bunkó a pincér, akkor max a nagyon aprót hagyom ott.

Benzinkúton is mindig adok borravalót, holott a dolgozó azért kapna a pénzt, hogy segítsen tankolni. Ez bennem így alakult ki, rosszul érezném magam, ha nem adnék egy kétszázast egy szélvédőmosásért, vagy egy tankolásért.

Egyébként nem kell általánosítani! Mint az én példám is mutatja! Úgy gondolom, hogy ha adok (lehet ez jótékonyság is, nem csak egyszerű borravaló), akkor vissza is kapom valahonnan máshonnan, akár másképpen. De a jóindulatot és a kedvességet meghálálja a sors!

2015. nov. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!