Miért van az, hogy egy 16 éves diák magázza a 31 éves tanárt, ámbár ha az utcán találkozik egy 31 éves sráccal, azt kapásból letegezi, haverként kezeli?
Figyelt kérdés
Fura dolgok ezek.2015. okt. 29. 17:41
21/25 anonim válasza:
A kérdezőt 3 megjegyzése miatt jelentettem be moderálás céljából, az első már el is tűnt. Ha privát üzenetben trágárkodik, akkor írjatok e-mailt a gyk-nak - én már tettem ilyet - mellékelve az üzenet rögzített képét, és akkor figyelmeztetik, több után remélhetőleg száműzik, bár ilyen stílusból szerintem egy is elég kéne, hogy legyen ehhez. Gyanítom, hogy a gyerek kissé felöntött a garatra.
22/25 anonim válasza:
Kérdező, neked nem kellett volna szaporodnod, én azt mondom.
18L
23/25 anonim válasza:
Gratulálok a válaszolóknak, végre győzött az értelem.
24/25 anonim válasza:
Sokan azért nem szeretik a magázódást, mert azt mondják, nehéz megszokni. Ugyanis egy kisgyerek mindenkit tegez, el kell jutni egy fejlettségi szintre, hogy a gyermek megtanuljon magázódni is, és azt is tudja, kit kell magázni. Aki csecsemő szinten maradt, természetesen nehézséget jelent neki megtanulni, így könnyebb azt mondani, hogy hülyeség.
25/25 anonim válasza:
Teljesen normális, civilben haverok, a suliban más a helyzet. Engem tanítottak a szüleim, suliban tanár elvtársoztam őket mint mindenki más. Az lett volna fura ha nem :) Ott tanárom volt otthon szülő, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!