Miért van az, hogy egy 16 éves diák magázza a 31 éves tanárt, ámbár ha az utcán találkozik egy 31 éves sráccal, azt kapásból letegezi, haverként kezeli?
Attól hoyg TE bunkó vagy, még nem hülyeség az illemszabályok betartása. A társadalmi szokásokat figyelembe venni része az alapvetö emberi viselkedésnek, aki nem tartja be, azzal szociális téren komoly bajok vannak.
Azt kizártnak tartom, hoyg 39 éves lennél, mert ilyen hozzáállással senki nem állna veled szóba, nemhogy családod lehetne, ez ez kiskamaszra jellemzö viselkedés.
Mellesleg egy 16 éves normál esetben nem tegez le akásból egy 31 éves férfit, hacsak nincs olyan körülmény, ami indokolttá teszi.
Ami meg a tanár magázását illeti: aki a társadalmi rangsorban feletted áll, annak az ebböl adódó tiszteletet fejezed ki a magázással.
De ha bárki is állaskereséskor a jövendöbeli fönökét kapásból letegezi, akkor garantátlan nem kapja meg a munkát.
Kedves 12-es Kisfiam !
Ne kérdőjelezzed meg az én életkoromat, ne ilyen hülyeségen rugózz itt.
Szövegértelmezési problémáid vannak úgy látom.
Nem láttál még hőzöngeni, káromkodni 39 éves embert ?
Szerinted egy 39 éves csak irodalmi magyar nyelvet használ ilyen kommentek megválaszolásakor, picinyem ?!!
Ébredj már fel, csipke rózsika
Nesze nektek 39 év :"DD
"Ne nyávogj te meg, hisztis kis ku.rva.
Punidat ketté harapom, kis halszagú rib.anc"
Értitek..hiszti ku.rva vagyok, mert kifejtettem a véleményem :*
" És ha az utcán letegezel egy 33 éves srácot (de később kiderül hogy tanár), akkor felkötöd magad ? "
Nem azért magázod mert a hivatása a tanítás, hanem mert a TE tanárod.
(BTW ha az anyád a tanárod, óra alatt őt is magázod, és tanárnőnek szólítod, nem anyucinak)
A kérdezö szintjére jellenzö eza privát üzenek, amit nekem (58/N) írt:
Mégis mi a problémád kisfiam ??!
Megkérdőjelezed az életkorom, takony kis k-urva ?
Hogy gondolod te ezt mégis mi ?!
Szar trágya ember.
Fogalmad sincs még hírből sem, hogy mi az a "tisztelet"
Ennek alapján egyértelmü, hogy egy primiítv, kötözködni akaró, agresszív lény, akinek az az élete értelme, hogy bunkó módon viselkedjen mindenkivel szemben. Az ilyen szerintem nem érdemli meg az ember nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!