Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak még józan életű emberek...

Vannak még józan életű emberek? Akik akár szórakozni is józanul járnak?

Figyelt kérdés
Becsülöm az ilyen embereket.

2015. okt. 28. 08:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én egy évben max pár gyümölcsös sört iszok meg a legjobb barátom társaságában...

nálam a szórakozás nincs alkoholhoz kötve...pl csapatépítésen kb mindenki ivott nem is keveset, kínáltak engem is mindennel...de én nem élek alkohollal, nagyon ritkán iszom, 1 évben 1-2x eset max...

mondjuk én alapból jó kedvű vagyok és pörgök...nem az alkohol hozza meg a jó kedvet :)

22F

2015. okt. 28. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok. Es ismerek meg egy embert de kb ennyi.
2015. okt. 28. 08:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Én néha megiszom hétvégén 1-2 pohár száraz vörösbort, de van, hogy becsiccsntek, ha buli van. Viszont a magam megnyugtatása céljából szoktam tartani ilyen 1-3 hónapos teljes piamentes időszakot, és olyankor bulizni is ital nélkül megyek (mennyivel olcsóbb).
2015. okt. 28. 08:44
 4/11 anonim ***** válasza:

én az anyagiakra nem gondoltam, nekem szerencsére jó fizető állásom van és elég sokat tudok félrerakni, ha élvezném az alkoholt talán költenék is rá havi 20-30-at...és még így is maradna bőven tartalékom...

van aki nem engedheti meg magának azoknak nem szabadna felelőtlenül inniuk, de mégis megteszik...sőt van aki nem csak a saját életét keseríti meg, hanem pl a családja elől issza el a pénzt...

2015. okt. 28. 08:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Az ilyen embereket én messziről elkerülöm. Ez azért már tényleg a legalja, céltalan, piába menekülő embertípus.
2015. okt. 28. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam inni, ebből kiindulva szórakozni is józanul járok (és józanul is megyek haza..)

Van akinek csak itallal megy, van akinek nem. Fiatalabbaknál közre játszik az is, hogy úgy tartják anélkül nem az igazi, na és anélkül nem "menő" (idősebbeknél is).

2015. okt. 28. 09:30
 7/11 anonim ***** válasza:
A szórakozás számomra sincs alkoholhoz kötve. Persze néha segít kicsit feloldódni, de még soha nem voltam részeg, szóval tudom hol a határ. Bulizni is ritkán járok, nekem az lenne kínzás ha minden héten kéne mennem.
2015. okt. 28. 10:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Jelen! Én nem iszom egyáltalán, max. ünnepekkor egy pohár pezsgő vagy bor, de ennyi! :-)
2015. okt. 28. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én párom soha nem iszik, soha nem is ivott, mégis ki tud kapcsolódni.
2015. okt. 28. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Soha életemben nem voltam még részeg, pedig tini koromban jártam bulikba és azóta is szoktunk iszogatni itthon a párommal igaz, csak alkalmakkor. De annyit, hogy lerészegedjek még soha nem ittam.
2015. okt. 28. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!