Ti milyen zenét halgattok?
Figyelt kérdés
Kezdem : rap/hip-hop2015. okt. 28. 07:50
11/19 anonim válasza:
Mindenféle rock, párféle pop, ha olyan kedvem van, egy-két féle klasszikus zene, főleg zongoradarabok.
13/19 mikeXxX válasza:
Ha ezt fel kellene sorolnom még holnap is itt ülnék a gép előtt nekem minden stílusban van kedvenc , tehát szerencsés vagyok e téren tegnap például metallica black albumra keltem napközben populáris rádió és este Bill Withers ain't no sunshine-t hallgattam na ezt add össze van egy fajta lelkivilágom :D !
14/19 anonim válasza:
Rohogni fogsz, de a Metallicanak es Bill Withersnek kozos gyokerei vannak.
15/19 mikeXxX válasza:
Az lehet de dmx-el maximum annyi közük van egymáshoz , hogy mind a kettő fekete merthogy azt is hallgatok néha ! illetve van egy száma tőle !
16/19 anonim válasza:
Black metal, alternatív dubstep + mindent amiben van mit élvezni.
(Dimmu Borgir, Savant)
17/19 anonim válasza:
Mindent meghallgatok.
Kedvenc előadom akinek minden számát szívesen hallgatom az egy magyar rap/hip-hop énekes.
Viszont gyakran hallgatok minimalt ,de ennek ellenére nagyon sok más műfajú zene is tetszik.
18/19 anonim válasza:
Alter rock és j-rock :D jöttem gyarapítani a rockkedvelők klubjának széles skáláját xD
19/19 anonim válasza:
Csak a Jamba,Mikee,Killakikitt,Antal,Day :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!